Κάτι μαγειρεύουν για καλό σκοπό!

Την Κυριακή 2 Ιουνίου και ώρα 9.30 η W.I.N. Hellas θα σας υποδεχθεί στο εστιατόριο Barque για να απολαύσετε ένα υπέροχο δείπνο από τα χεράκια των αγαπημένων σας Celebrities.

Κάτι μαγειρεύουν για καλό σκοπό!

Η Eλλη Κοκκίνου, η Δέσποινα Καμπούρη (εκπροσωπόντας το mothersblog.gr), η Eλενα Παπαβασιλείου, η Μαίρη Συνατσάκη, η Μαρία Κορινθίου, η Χριστίνα Αλούπη, η Νικολέττα Ράλλη, η Μαριλίτα Χατζιβασιλείου ακά gourmelita, η Donna Chalas, ο Τάκης Ζαχαράτος, ο Σωτήρης Νίνης, ο Γιώργος Λιανός, ο Νίκος Βουρλιώτης, ο Παύλος Σταματόπουλος, o Mύρωνας Στρατής αλλά και ο Δήμαρχος Κηφισιάς Κύριος Νίκος Χιωτάκης θα σας μαγειρέψουν ένα εξαιρετικό γεύμα 5 πιάτων. Το κόστος θα είναι 35 ευρώ και περιλαμβάνει το κρασί Κανένας του Τσάνταλη καθώς και 3 διαφορετικές γεύσεις της Amstel. Την μουσική επιμέλεια της βραδιάς την έχει αναλάβει ο μοναδικός Dj Γιάννης Σαρτζετάκης. Και θα υπάρξουν και διάφορες εκπλήξεις κατά την διάρκεια της βραδιάς. Αν κάποιος θέλει να έρθει και να κάτσει στο μπάρ η είσοδος κοστίζει 10 ευρώ μαζί με ένα ποτό. Μην ξεχνάτε πως γίνεται για φιλανθρωπικό σκοπό για αυτό θα έχουμε και έναν κουμπαρά που όποιος θέλει μπορεί να κάνει την extra φιλανθρωπία του και εκεί. Λέμε ένα μεγάλο ΟΧΙ στην ΒΙΑ κατά των γυναικών μαγειρεύοντας για εσάς. Για κρατήσεις μπορείτε να επικοινώνησετε με τα γραφεία του W.I.N. Hellas στο 2108996636.
http://www.winhellas.gr
https://www.facebook.com/pages/WIN-Hellas
https://www.facebook.com/pages/Barque-Taste-the-Fun/263950013659059

Πηγή: http://www.queen.gr/Samantha-Apostolopoulou/Snapshots/item/75574-tin-kyriaki-2-ioynioy-sas-perimenoyme#ixzz2Uaf5dYD0

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved