Fancy Nancy Clancy: H πιο όμορφη σειρά για να παρακολουθείς με τη μικρούλα σου

Είναι πολύ σημαντικό για κάθε γονιό να περνάει αρκετό και κυρίως ποιοτικό χρόνο με τα παιδιά του.

Fancy Nancy Clancy: H πιο όμορφη σειρά για να παρακολουθείς με τη μικρούλα σου

Οι απαιτητικοί και «γρήγοροι» ρυθμοί της καθημερινότητας, σε συνδυασμό με τις υποχρεώσεις του γραφείου, μας απομακρύνουν από τα αγγελούδια μας και μας κάνουν να νιώθουμε πως χάνουμε πολύτιμες στιγμές από τη ζωή τους. Είμαστε τυχεροί όταν καταφέρνουμε και «ξεκλέβουμε» λίγες ώρες μέσα στην εβδομάδα για να απολαύσουμε παρέα μία δραστηριότητα, ένα βιβλίο, μία ταινία ακόμη και ένα γεύμα. Όπως κάθε μανούλα, έτσι και εσύ εύχεσαι να μπορούσες να βρεις έναν… μαγικό τρόπο να συγχρονιστείτε και να χορτάσετε εσύ και το μικρό σου, ο ένας την παρέα του άλλου. Εμείς πάλι, έχουμε να σου προτείνουμε έναν που θα σας επιτρέπει να ζείτε την ίδια εμπειρία… παντού!

Αν η κορούλα σου είναι ένα ευγενικό ταλαντούχο πλάσμα με αστείρευτη φαντασία, δεν μπορεί παρά να ταυτιστεί και να λατρέψει την Fancy Nancy Clancy, την πρωταγωνίστρια της νέας ομώνυμης σειράς που προβάλλεται στο Disney Junior, ένα από τα 60 και παραπάνω συνδρομητικά κανάλια της WIND VISION! Η τηλεοπτική σειρά είναι βασισμένη στο βιβλίο της Jane O'Connor, το οποίο περιγράφει τις γεμάτες από χρώμα και… χρυσόσκονη ημέρες της… φτερωτής 6χρονης πιτσιρίκας που έχει τον τρόπο να «κλέβει» καρδιές μικρών και μεγάλων τηλεθεατών.

FANCY NANCY 1

Η Fancy Nancy είναι ένα κομψό και αξιαγάπητο κορίτσι που καταφέρνει με τους μοναδικούς λεπτεπίλεπτους τρόπους της να ομορφαίνει τον κόσμο και να χαρίζει στους γύρω της άπλετη θετική ενέργεια. Εντυπωσιάζεται από οτιδήποτε λάμπει, έχει πούπουλα ή είναι ροζ και η ίδια έχει τεράστια αδυναμία στα φανταχτερά ρούχα και τη… Γαλλική φινέτσα! Συγχρόνως, ο τρόπος που παρουσιάζεται η ζωή της μέσα σε κάθε επεισόδιο είναι τόσο άμεσος που η κορούλα σου θα αρχίσει να τη θεωρεί τη νέα της κολλητή. Οι περιπέτειες της Fancy Nancy ξεκινούν κάθε μέρα στις 18.00 και θα προβάλλονται μέχρι και τις 24 Μαΐου. Σε περίπτωση που εσύ ή το μικρούλι σου είστε απασχολημένες και δυσκολεύεστε να δώσετε το «παρών», υπάρχει πάντα η δυνατότητα του catch up με την οποία μπορείτε να παρακολουθήσετε οποιοδήποτε πρόγραμμα των καναλιών ακόμη και επτά ημέρες έπειτα από την προβολή τους. Επιπλέον, αν χάσετε τα πρώτα λεπτά του επεισοδίου, μπορείς να πατήσεις «επανεκκίνηση» ακόμη και αν το πρόγραμμα προβάλλεται εκείνη ακριβώς τη στιγμή. O οδηγός προγράμματος είναι πλούσιος, ιδιαίτερα εύχρηστος και δεν θα σε δυσκολέψει καθόλου.

Σε κάθε περίπτωση, ακόμη και αν βρίσκεστε πολύ μακριά από το σπίτι, σε οικογενειακές διακοπές για παράδειγμα, μπορείτε να έχετε και τη Fancy Nancy μαζί σας!

«Κατεβάζοντας» την εφαρμογή WIND VISION στο κινητό ή το tablet σου, μπορείς να προβάλλεις την αγαπημένη σας σειρά σε διάφορες φορητές συσκευές, έχοντας και την επιλογή της πολλαπλής ταυτόχρονης αναπαραγωγής.

FANCY NANCY 3



Όπως η δική μου κόρη, έτσι και η δική σου θα ξετρελαθεί με την είσοδο της Fancy Nancy στη ζωή της! Αποκτώντας έναν σύγχρονο, μικροσκοπικό (τόσο που χωράει στην παλάμη σου) αποκωδικοποιητή που θα μπορείς να τον ρυθμίσεις έτσι ώστε να καλύπτει τις ανάγκες όλης της οικογένειας, θα έχετε την ευκαιρία εσύ και η κόρη σου να απολαμβάνετε περισσότερα όμορφα πράγματα μαζί.

Η WIND VISION κλείνει ένα χρόνο και σου χαρίζει το απόλυτο ΚΙΤ Τεχνολογίας για να απολαμβάνεις στο μέγιστο τις απίστευτες δυνατότητές της. Δες παρακάτω το διαγωνισμό και μην αργείς να πάρεις μέρος. Την Δευτέρα 27 Μαΐου, ολοκληρώνεται!

https://www.facebook.com/WindHellas/photos/a.170191749708519/2362091150518557/?type=3&theater

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved