Κέρδισε μία διπλή πρόσκληση για την «παραμυθένια» ταινία της Disney «Αλαντίν»!

Είσαι και εσύ μία από τις… υπερκινητικές μαμάδες που αναζητούν διαρκώς νέους τρόπους να εκπλήσσουν τα μικρά τους;

Κέρδισε μία διπλή πρόσκληση για την «παραμυθένια» ταινία της Disney «Αλαντίν»!

Τότε το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να «τρυπώσεις» σε κάποια σκοτεινή αίθουσα και να απολαύσεις παρέα με το μικρό σου ένα «μαγικό» ταξίδι στο μεγάλο πανί. Αν πάλι αναρωτιέσαι πώς θα το κάνεις αυτό, το μόνο που χρειάζεται είναι να διαβάσεις το κείμενο που ακολουθεί και θα σου λυθούν όλες οι απορίες!

alantin diagonismos 2

Μέσα από το μεγάλο διαγωνισμό μας που διοργανώνουν το Mothersblog.gr και η Feelgood, μπορείς να διεκδικήσεις μία από τις δέκα διπλές προσκλήσεις που κληρώνουν για την προβολή της φαντασμαγορικής, live action ταινίας «Αλαντίν», σε σκηνοθεσία του… μετρ της σκηνοθεσίας και της δράσης, Guy Ritchie! Το αγαπημένο χαμίνι μικρών και μεγάλων, παίρνει «σάρκα και οστά» την Τετάρτη, 22 Μαΐου (ώρα προσέλευσης 18.00) στον κινηματογράφο Αθήναιον (Λεωφ. Βασιλίσσης Σοφίας 124, Αθήνα 115 26).

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως για μία ακόμη φορά, έπειτα από 27 χρόνια, η συγκινητική ιστορία του μικρού αυτού αγοριού με τη «χρυσή» καρδιά, θα καθηλώσει μικρούς και μεγάλους θεατές.

alantin diagonismos 3

Για να διεκδικήσεις μία από τις δέκα διπλές προσκλήσεις, το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι να πάρεις μέρος στον μεγάλο διαγωνισμό μας στο Instagram. Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει από τις 20 έως και τις 21 Μαΐου και μπορεί να είσαι εσύ μία από τις δέκα τυχερές μανούλες, οι οποίες μαζί με το μικρό τους, θα ταξιδέψουν πάνω σε… μαγικά χαλιά στην απέραντη και σκοτεινή έρημο της Σαχάρας, παρέα με τον Αλαντίν και το «θαυματουργό» λυχνάρι του!

Ακολούθησε τα παρακάτω βήματα, για να δηλώσεις συμμετοχή στο διαγωνισμό:

1. Ακολούθησε το λογαριασμό του mothersbloggr στο Instagram
2. Κάνε mention 2 φίλες σου


https://www.instagram.com/p/BxriWqciXSE/

Λίγα λόγια για την ταινία

Η διαχρονική αλληγορία του Αλαντίν, του φτωχού χαμινιού που κρύβει στην καρδιά του έναν απύθμενο «πλούτο», αποτελεί μία από τις πιο πολυδιασκευασμένες ιστορίες παγκοσμίως, ενώ η πρώτη ταινία του, η οποία κυκλοφόρησε το 1992, μία από τις πιο αγαπημένες των στούντιο της Disney. Αυτή τη φορά ο Αλαντίν «ξαναζωντανεύει» σε μία ανεπανάληπτη live action περιπέτεια, την οποία υπογράφει ο καταξιωμένος στο είδος του Guy Ritchie («Δύο καπνισμένες κάννες», 1998). Το «λαμπερό» καστ περιλαμβάνει «ηχηρά» και εξαιρετικά ταλαντούχα ονόματα, όπως αυτό του δύο φορές οσκαρικού Will Smith στον εμβληματικό χαρακτήρα του Τζίνι, του Mena Massoud ως Αλαντίν, της… πριγκιπικής Naomi Scott ως άλλης γοητευτικής Γιασμίν, ενώ ο Marwan Kenzari ενσαρκώνει τον διαβολικό Τζαφάρ.

alantin diagonismos 5



Εμπνευσμένο από την κλασική συλλογή παραμυθιών, «Χίλιες και μία νύχτες», η ιστορία του Αλαντίν είναι μία αφήγηση που αποκτάει πανανθρώπινο χαρακτήρα και αφορά άτομα όλων των ηλικιών. Θίγοντας ευαίσθητα ζητήματα, όπως η διαφορετικότητα, η επιβίωση, η πίστη στον εαυτό μας και η αγάπη, μέσα από μία πιο σύγχρονη ματιά, δημιουργεί στον θεατή καίρια ερωτήματα και σκέψεις. Χρησιμοποιώντας ένα γεμάτο… οπλοστάσιο από ευφάνταστες εικόνες, χρώματα και μουσικές, μας παρασέρνει σε ένα ανεπανάληπτο ταξίδι συναισθημάτων που αναμφίβολα θα μας μείνει αξέχαστο!

Μην ξεχάσετε να πριν δηλώσετε συμμετοχή στο διαγωνισμό, να πάρετε πρώτα μία γρήγορη «γεύση» από όσα θα ακολουθήσουν στη μεγάλη οθόνη!



Δείτε τους όρους συμμετοχής

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved