Έτσι γυμνάζεται η Δούκισσα στο δεύτερο τρίμηνο της εγκυμοσύνης της (pics)

Η Δούκισσα Νομικού συνεχίζει να γυμνάζεται ακόμη και στην εγκυμοσύνη της!

Έτσι γυμνάζεται η Δούκισσα στο δεύτερο τρίμηνο της εγκυμοσύνης της (pics)

Τι και αν διανύει το δεύτερο τρίμηνο της εγκυμοσύνης της. Η ίδια συνεχίζει να γυμνάζεται και μάλιστα δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες, δείχνοντάς μας το πρόγραμμα που ακολουθεί η ίδια!

«Κάθε γυναίκα και κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετικές και μοναδικές. Το τι επιτρέπεται ή δεν επιτρέπεται να κάνουμε σε αυτή τη φάση εξαρτάται από πολλούς παράγοντες και, φυσικά, από το τι νιώθουμε εμείς ότι θέλουμε -και μπορούμε- να κάνουμε. Άκου λοιπόν το σώμα σου και, κυρίως, συμβουλεύσου τον γιατρό σου. Αυτός είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για να σου λύσει τις απορίες και να σου δώσει ό,τι οδηγία θα χρειαστείς!», είχε γράψει η ίδια στο Duchess Daily, όταν ήταν έγκυος στον μικρό Σάββα, αποκαλύπτοντας μάλιστα και το πρόγραμμα γυμναστικής που ακολουθούσε και τους 9 μήνες στην εγκυμοσύνη.

Τι ασκήσεις κάνει η Δούκισσα τώρα που είναι έγκυος;

«Αυτοί οι 9 μήνες είναι η καλύτερη αφορμή για να κάνουμε χαλαρές ασκήσεις, περπάτημα, yoga και pilates (εγώ σήμερα έκανα 20 λεπτά χαλαρό περπάτημα στον διάδρομο και ασκήσεις για τα χέρια και την πλάτη με 2 κιλά βαράκια), αλλά όχι για να κάνουμε ολοκληρωτική κοπάνα! Σε όποια φάση ωστόσο κι αν είσαι, βρες ένα κίνητρο και ξεκίνα άμεσα τη γυμναστική. Άσε τις δικαιολογίες. Αγάπα το σώμα σου, αγάπα τον οργανισμό σου, κάνε κάτι για σένα», είχε γράψει πάλι στο blog που διατηρούσε και είμαστε βέβαιες πως και στη δεύτερη εγκυμοσύνη κάνει ακριβώς το ίδιο.

Δείτε στη gallery τις ασκήσεις που έκανε σήμερα και αν είστε έγκυες κάντε τις ίδιες και εσείς:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved