Εγκατέλειψε τη δουλειά του και ελπίζει να αναλάβει τη φροντίδα του #babysussex (vid)

Όλα άλλαξαν μετά τη γέννηση της κόρης του.

Εγκατέλειψε τη δουλειά του και ελπίζει να αναλάβει τη φροντίδα του #babysussex  (vid)

Μπαμπάς δύο παιδιών (της Molly, 4, και του Harry, 3 ετών) ο Sam Mills, 38 ετών, εργαζόταν ως σχεδιαστής πολυτελών επίπλων για διασημότητες. Ο Sam διαπίστωσε ότι η προοπτική του για τη ζωή άρχισε να αλλάζει μετά τη γέννηση της κόρης του - και συνειδητοποίησε ότι είχε την ικανότητα να φροντίζει μικρά παιδιά.

Όταν εκείνος και η σύζυγός του Kathy, είδαν ότι θα χρειαστούν να προσλάβουν εκείνοι νταντά για να τους βοηθάει ο Sam συνειδητοποίησε ότι δεν θέλει να χάσει αυτές τις στιγμές των παιδιών του. Αποφάσισε λοιπόν να αφήσει την παλιά του δουλειά και να δουλέψει ως…. νταντά! Και ήταν η καλύτερη απόφαση που πήρε ποτέ, όπως δήλωσε!

Έτσι λοιπόν φροντίζει στο σπίτι του καθημερινά 6 παιδιά – τα δικά του και γειτόνων.

Υποδέχεται τα παιδιά από τις 9 π.μ. έως τις 3 μ.μ. και τους διδάσκει για τα σκάφη και τα ξυλουργικά σκεύη, ετοιμάζει το γεύμα μαζί τους, παίζουν στην αυλή, διαβάζουν παραμύθια κ.ά.

Ο Sam στην αγγελία του σημειώνει ότι δουλεύει ως νταντά από το Νοέμβριο του 2017 χρεώνει £ 4,50 ανά ώρα ανά παιδί, μπορεί να αναλάβει μέχρι και τρία παιδιά ταυτόχρονα ενώ ελπίζει ότι ο δούκας και η δούκισσα του Sussex θα επιλέξουν έναν άντρα για να αναλάβει τη φροντίδα του νεογέννητου γιο τους Archie!

Δείτε τον Sam μαζί με τα παιδιά που φροντίζει στο video.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved