Ανδρέας Γεωργίου: Συγκινεί με το μήνυμά του στο Instagram: «Τίποτα δεν θα ήταν ίδιο χωρίς εσένα»

Συγκινεί με το ποστ για την αδερφή του.

Ανδρέας Γεωργίου: Συγκινεί με το μήνυμά του στο Instagram: «Τίποτα δεν θα ήταν ίδιο χωρίς εσένα»

Ο ταλαντούχος σκηνοθέτης και ηθοποιός είναι στην πιο δημιουργική φάση της ζωής του με τη μια σειρά να διαδέχεται την άλλη και παρά το επαγγελματικό του «τρέξιμο» δεν ξεχνά ποτέ τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Με ανάρτησή του στο Instagram ο Ανδρέας Γεωργίου ευχήθηκε «χρόνια πολλά» στην αδερφή του, η οποία βρίσκεται στο εξωτερικό και με το μήνυμά του, συγκίνησε τους διαδικτυακούς του φίλους.

«Σήμερα έχει γενέθλια η αδελφούλα μου, το σημείο αναφοράς μου, ο άνθρωπός μου. Η ζωή την πήγε στην Αγγλία τα τελευταία 20 χρόνια, αλλά η απόσταση δε στάθηκε εμπόδιο στη σχέση μας. Παραμένουμε ενωμένοι και αγαπημένοι όπως τότε που τα χρόνια ήταν ανέμελα και δεν υπήρχαν ευθύνες… Ξένια μου σε λατρεύω τίποτα δεν ήταν το ίδιο χωρίς εσένα» έγραψε ο ηθοποιός για την αγαπημένη του αδελφή.

Ο ίδιος σε πρόσφατη συνέντευξή του στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη είχε αναφερθεί στις δύσκολες οικογενειακές στιγμές που είχε βιώσει, όταν σε ηλικία 12 ετών «έχασε» τη μητέρα του. «Έχασα τη μαμά μου από Aids όταν ήμουν 12 ετών. Δεν ήταν εύκολο. Η μητέρα μου ήταν φορέας την εποχή που δεν υπήρχε προστασία.Είχα έναν πατέρα καλλονό, πολύ ωραίος άντρας, ήταν πάντα έξω γιατί ήταν ψαράς και έπρεπε να φέρνει το φαγητό στο σπίτι. Τον ιό τον έφερε ο μπαμπάς μου στο σπίτι. Και όταν ανακάλυψε ότι έφερε στον ιό στο σπίτι και κόλλησε τη μητέρα μου ήταν σαν να έπεσε μια βόμβα στο σπίτι μας», είχε πει.

Δείτε στη gallery που ακολουθεί το μήνυμα του Ανδρέα Γεωργίου στην αδελφή του καθώς και φωτογραφίες του.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved