Δίνουν μάχη με τον καρκίνο και κάθε χρόνο βγάζουν την ίδια φωτογραφία (pics)

Eίναι η Rheann, η Ainsley και η Rylie.

Δίνουν μάχη με τον καρκίνο και κάθε χρόνο βγάζουν την ίδια φωτογραφία (pics)

Τα τρία κορίτσια υποβάλλονταν σε θεραπεία για καρκίνο την εποχή που έβγαλαν την πρώτη φωτογραφία, το 2014.

Ευτυχώς, και στα τρία κορίτσια ο καρκίνος βρίσκεται σε ύφεση από τότε που τραβήχτηκε η φωτογραφία, αλλά η στήριξη και η αγάπη της μιας προς την άλλη παραμένουν. Σήμερα είναι 11, 9 και 8 ετών και βγάζουν την ίδια φωτογραφία, κάθε χρόνο, τα τελευταία πέντε χρόνια.

Φωτογράφος είναι η Lora Scantling: «Αγαπούσα τη φωτογραφία από τότε που ήμουν μικρό κορίτσι! Κάθε φορά που η μητέρα μου με ρωτούσε τι ήθελα από ένα κατάστημα αυτό ήταν πάντα μια φωτογραφική μηχανή μίας χρήσης. Με την πάροδο των χρόνων η αγάπη μου για τη φωτογραφία μεγάλωσε αλλά έγινε επάγγελμα όταν γεννήθηκε η πρώτη μου κόρη.

Έχω τον πιο καλό σύζυγο στον κόσμο, τον Kevin, τον οποίο γνώρισα το 2000 και παντρεύτηκα το 2004! Έχουμε δύο πανέμορφες κόρες που είναι όλος ο κόσμος μου! Η Kennedy γεννήθηκε το 2006 και η Camdyn γεννήθηκε το 2009! Έχω επίσης σκυλάκι ονομάζεται Emmy.

Το πιο αγαπημένο μέρος της δουλειάς μου είναι η φωτογράφηση μικρών μαχητών (όποιος κι αν είναι ο αγώνας που δίνουν). Αγαπώ το καθένα από αυτά τα μικρά παιδιά και το να τα συναντήσω και να γίνω ένα μικρό μέρος του ταξιδιού τους είναι πολύ πιο ευχάριστο από ό, τι θα μπορούσα ποτέ να περιγράψω με λόγια!».

Δείτε τις φωτογραφίες των τριών μικρών μαχητριών της ζωής που τράβηξε η Lora στην gallery.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved