Πάρτι με την Πριγκίπισσα και το Μπιζέλι

Είναι από τα πιο αγαπημένα παραμύθια για τα μικρά κοριτσάκια και αν έχετε χρόνο μπορεί να γίνει και πολύ οικονομικά! Φτιάξτε το δωμάτιο της μικρής σας πριγκίπισσας έτσι ώστε να μοιάζει παραμυθένιο.

Πάρτι με την Πριγκίπισσα και το Μπιζέλι

Ένα απλό τούλι πάνω από κρεβάτι, χρωματιστά σεντόνια και πάνω από ένα στρώματα μπορούν να δώσουν αυτή την ξεχωριστή εικόνα. Οι προσκλήσεις θα πρέπει να προϊδεάζουν τις καλεσμένες φίλες της μικρής σας κόρης ότι θα μείνουν στο σπίτι σας το βράδυ και πως το πάρτι είναι μόνο για κορίτσια! Μπορείτε να ζωγραφίσετε ένα πράσινο μπιζέλι στην πρόσκληση που θα στείλετε.

Αφού έρθουν οι καλεσμένοι φροντίστε να τους προσφέρετε κεκάκια και άλλες λιχουδιές που να έχουν αρκετό πράσινο χρώμα για να είναι σχετικό με το θεμα του πάρτι.

Στο δωμάτιο θα πρέπει να έχετε μάσκες ύπνου χρωματιστές μία για κάθε παιδί για να παίξουν, αλλά και παντοφλάκια. Το παιχνίδι θα μπορεί να είναι πια από τις μικρές θα καταλάβει σε ποιο σημείο κάτω από τα στρώματα είναι κρυμμένο το μπιζέλι. Όπου αντί για μπιζέλι βέβαια, μπορείτε να έχετε ένα πράσινο μπαλάκι. Η κάθε μια που το βρίσκει μπορεί αν κερδίζει ένα δώρο, σχετικό με μια πριγκίπισσα. Για τον ύπνο μπορείτε να απλώσετε τα στρώματα στο πάτωμα και να κοιμηθούν όλες μαζί, δίπλα – δίπλα.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved