H Kate Middleton δημοσίευσε τρεις φωτογραφίες της Charlotte - Δείτε τες (pics)

Χαρούμενα γενέθλια Charlotte!

H Kate Middleton δημοσίευσε τρεις φωτογραφίες της Charlotte - Δείτε τες (pics)

Μοιάζει μόλις σαν χθες που ο Δούκας και η Δούκισσα του Cambridge υποδέχτηκαν την κόρη τους, πριγκίπισσα Charlotte. Η αλήθεια είναι ότι τα χρόνια περνούν και η μικρή πριγκίπισσα μεγάλωσε γρήγορα.

Με αφορμή τα τέταρτα γενέθλια της Charlotte το παλάτι του Kensington έδωσε στη δημοσιότητα τρία πορτρέτα της μικρής που τράβηξε η ίδια η Kate Middleton.

Στην πρώτη φωτογραφία η Charlotte κάθετε στο γκαζόν του Kensington, ντυμένη με ένα υπέροχο γαλάζιο λουλουδένιο φόρεμα. Στις άλλες δύο φωτογραφίες η πριγκίπισσα, βρίσκεται στον κήπου του Anmer Hall, στο σπίτι της οικογένειάς της φορώντας μια γκρι ζακέτα, μια καρό φούστα και έχοντας πιασμένα αλογοουρά τα μαλλιά της.

Η Charlotte Elizabeth Diana Cambridge, όπως και είναι ολόκληρο το όνομά της, είναι η μοναδική κόρη του πρίγκιπα William και της Kate Middleton.

Αυτή πρόκειται να είναι μια ιδιαίτερη χρονιά για την πριγκίπισσα Charlotte, καθώς θα αρχίσει σχολείο τον Σεπτέμβρη.

Η ίδια πηγαίνει ήδη στο νηπιαγωγείο Willcocks Nursery, το οποίο βρίσκεται κοντά στο σπίτι της οικογένειάς της, το παλάτι Kensington. Πιστεύεται ότι η Charlotte, θα πάει στο ίδιο σχολείο όπου πηγαίνει και ο αδερφός της George, στο Thomas's Battersea στο Λονδίνο. Ωστόσο οι γονείς της ίσως αποφασίσουν να τη στείλουν σε διαφορετικό σχολείο, ανάλογα τις ανάγκες της και την προσωπικότητά της.

Στο νηπιαγωγείο η Charlotte ασχολήθηκε με αρκετά υπέροχα πράγματα όπως, την ποίηση και τις κατασκευές με πηλό. Μάλιστα πέρυσι, οι συμμαθητές της της έκαναν ένα πάρτι έκπληξη στο σχολείο όπου μάλιστα έσβησε και τούρτα, κάτι που συνηθίζεται να γίνεται για όλους τους μαθητές.

Δείτε τις φωτογραφίες της στη gallery που ακολουθεί:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved