Γεννήθηκε με μια σπάνια ασθένεια στο πρόσωπο. Δείτε τι απαντά η μαμά της στα σχόλια των ξένων (vid)

Η κόρη της έχει μια σπάνια ασθένεια…

Γεννήθηκε με μια σπάνια ασθένεια στο πρόσωπο. Δείτε τι απαντά η μαμά της στα σχόλια των ξένων (vid)

Η Deanna Latino, 32 ετών, από το Rockford του Illinois, αντιμετώπισε τα βλέμματα και τα ανεπιθύμητα σχόλια του κόσμου από τότε που γεννήθηκε η κόρη της Bianca, τώρα 13 μηνών. Το μικρό κορίτσι παρουσίασε σημάδια στο πρόσωπο την τέταρτη μέρα μετά τη γέννησή του και αρχικά οι γιατροί πίστεψαν πως ήταν σημάδια από τον τοκετό.

Τελικά, το σημάδι που καλύπτει σχεδόν το ήμισυ του προσώπου της αποτελεί μέρος του συνδρόμου Sturge-Weber που την οδήγησε σε επιληπτικές κρίσεις, γλαύκωμα και αναπτυξιακές καθυστερήσεις.

Η Bianca άρχισε τις θεραπείες σε ηλικία τριών μηνών για να αντιμετωπίσει τα σημάδια της. Αλλά η θεραπεία αφήνει κόκκινες κηλίδες που μοιάζουν με «σημάδια καψίματος» στο δέρμα της για δύο εβδομάδες και αυτό έκανε τους ξένους να πιστεύουν ότι το παιδί πάσχει από κάποια μεταδοτική ασθένεια ή ακόμα και ότι η μαμά της την… κακοποιεί!

«Οι μητέρες κρατούν τα παιδιά τους μακριά από εμάς, άλλες φορές μας ρωτούσαν αν είχε καεί. Το χειρότερο είναι όταν οι άνθρωποι –που δεν γνωρίζουν τι συμβαίνει- σχολιάζουν αν είμαι καλή μητέρα και αν βλάπτω το παιδί μου, αυτό είναι πολύ δύσκολο να αντιμετωπιστεί. Δεν κατηγορώ την περιέργεια των ανθρώπων θέλω μόνο να τους ενημερώσω ώστε να υπάρχει λιγότερη άγνοια και περισσότερη κατανόηση», εξηγεί η μαμά της Bianca τους λόγους για τους οποίους δημοσιοποίησε το πρόβλημα της κόρης της.

Δείτε στο video τη μικρή Bianca.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved