Μια 7μελής οικογένεια έζησε έναν χρόνο σε σκάφος

Ο Erik και η Emily Orton, ένας μπαμπάς και μια μαμά με πέντε παιδιά από τη Νέα Υόρκη, ήθελα ν’ αλλάξουν την καθημερινή ρουτίνα της οικογένειάς τους και τόλμησαν να κάνουν κάτι γι’ αυτό.

Μια 7μελής οικογένεια έζησε έναν χρόνο σε σκάφος

Ως γονείς, ήξεραν επίσης ότι η αλλαγή της ζωής των παιδιών τους - συμπεριλαμβανομένης μιας κόρης με σύνδρομο Down - και η συνέχιση μιας περιπέτειας θα ήταν πρόκληση.

Ανεξάρτητα από τα εμπόδια, ο Erik και η Emily συμφώνησαν να πάρουν την οικογένειά τους σε ένα ετήσιο ταξίδι ιστιοπλοΐας σε όλη την Καραϊβική μετά από χρόνια προσεκτικής σκέψης, τεκμηριώντας τα σκαμπανεβάσματα του ταξιδιού τους στο βιβλίο τους Seven at Sea: Why a New York City Family Αποκλεισμός Σύμβασης Για ένα έτος ζωής που αλλάζει σε ιστιοφόρο. Είτε το πιστεύετε είτε όχι, τα πράγματα πήγαν πολύ πιο ομαλά από ό, τι περίμεναν.

«Θα ήθελα να περιγράψω τη διαδικασία σταδιακά. Δεν ήταν όπως, «πρόκειται απλά να αγοράσουμε ένα ιστιοφόρο και να κάνουμε κάτι τρελό». Ήταν πολύ βαθμιαία» δήλωσε ο Erik στο POPSUGAR. «Αρχίσαμε να μαθαίνουμε να πλέουμε όταν η μεγαλύτερη κόρη μας ήταν 11 και η μικρότερη μας ήταν μόλις 1 έτους. Και θέλαμε απλώς να κάνουμε κάτι νέο και διαφορετικό και σκεφτήκαμε ότι η ιστιοπλοΐα ήταν όμορφη»

Παρόλο που η Emily και ο Erik πάντα πίστευαν ότι το νερό ήταν πανέμορφο, ήταν αρχάριοι όταν μπήκε στη ζωή τους το σκάφος.

«Ήθελα πραγματικά να μάθω πώς να πλεύσω και δεν μπορούσα να πάρω μια τάξη που να ταιριάζει στο πρόγραμμά μου, εκτός αν υπήρχαν τέσσερις άνθρωποι», δήλωσε ο Erik. «Έτσι, στρατολόγησα την Emily και τα δύο μεγαλύτερα μας κορίτσια, τα οποία ήταν 9 και 11 τότε, ώστε να μπορώ να πάρω την τάξη και κάναμε μία ιστιοπλοϊκή κατηγορία στον ποταμό Hudson, κάτω από το άγαλμα της ελευθερίας. Θα πρέπει να ταξιδέψουμε μία φορά ως οικογένεια».

Δείτε φωτογραφίες τους, έτσι όπως τις δημοσίευσε ο Erik στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, στη gallery που ακολουθεί:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved