Hilaria Baldwin: Δημοσίευσε το υπερηχογράφημα του μωρού που έχασε από αποβολή (pics)

Μοιράστηκε ανοιχτά την εμπειρία της.

Hilaria Baldwin: Δημοσίευσε το υπερηχογράφημα του μωρού που έχασε από αποβολή (pics)

Η Ηilaria Baldwin δημοσίευσε μια φωτογραφία υπερήχων του μωρού, που έχασε από αποβολή, μιλώντας για τα συναισθήματά της: «Αρχίζω να αισθάνομαι και πάλι ο εαυτός μου».

Η 35χρονη, η οποία είναι σύζυγος του ηθοποιού Alec Baldwin και έχουν τέσσερα παιδιά, είχε αποκαλύψει στους followers της στο Instagram νωρίτερα τον Απρίλιο ότι είχε χάσει το μωρό της.

«Επειδή τόσοι πολλοί από εσάς ρωτούσατε, θέλω να σας πω ότι είμαι καλά. Έχουν περάσει 2 εβδομάδες και φυσικά αρχίζω να αισθάνομαι σαν τον εαυτό μου και πάλι. Είμαι εντάξει ... Όταν επιλέγουμε να γίνουμε γονείς, παίρνουμε μεγάλο ρίσκο με τις καρδιές μας, ποτέ δεν αγαπάμε τόσο έντονα - και αυτό είναι τρομακτικό, αλλά αξίζει τον κόπο.

Αυτή τη φορά, άνοιξα την καρδιά μου σε ένα άλλο μωρό, αυτός ή αυτή δεν έμεινε για πολύ, αλλά αγάπησα αυτή τη μικρή ψυχή βαθιά και ολοκληρωτικά... Έχουμε όλοι ένα σκοπό στη ζωή και πιστεύω ότι το μικρό μου άφησε κάτι θετικό στη σύντομη ζωή του.

Αισθάνθηκα πως ήθελα να μοιραστώ αυτό που μου συνέβαινε και κάποιες σημαντικές συζητήσεις προέκυψαν. Δημιουργώντας ένα θετικό από το αρνητικό, αυτό το μικρό τρεμόπαιγμα της ζωής άφησε το σημάδι του. Αυτή είναι μια κατάσταση που πολλές γυναίκες βιώνουν στη σιωπή… Η εμπειρία μου δεν ήταν μόνο για εμένα, αφορά όλους ίσως και εσένα ή κάποιον που ξέρεις ότι υποφέρει από μια απώλεια. Είναι για να συνεχιστεί η συζήτηση, γνωρίζοντας ότι δεν πρέπει να αισθανόμαστε ντροπή ή πόνο… ότι θα περάσει…και ότι υπάρχουν κάποιοι για να το συζητήσουμε».

Όσο ακολουθούν την Hilaria εκφράστηκαν με υποστηρικτικά σχόλια, υπομονής και αγάπης.

Δείτε τον υπέρηχο που δημοσίευσε η Hilaria στην gallery.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved