Olivia Hussey: Η «Παναγία» από τη σειρά «Ιησούς από τη Ναζαρέτ» είναι σήμερα μια ετυχισμένη γιαγιά

H ηθοποιός Olivia Hussey είναι σήμερα 68 ετών.

Olivia Hussey: Η «Παναγία» από τη σειρά «Ιησούς από τη Ναζαρέτ» είναι σήμερα μια ετυχισμένη γιαγιά

Η Olivia Hussey γεννήθηκε το 1951. Επιλέχθηκε από τον Φράνκο Τζεφιρέλι για να παίξει τον ρόλο της Ιουλιέτας στην παράσταση Ρωμαίος και Ιουλιέτα. Ο ρόλος τής χάρισε παγκόσμια αναγνώριση και για αυτή την ερμηνεία κέρδισε μια Χρυσή Σφαίρα και ένα βραβείο David di Donatello.

Το 1974 πρωταγωνίστησε ως Τζες στην ταινία τρόμου Black Christmas. Συνεργάστηκε ξανά με τον Τζεφιρέλι στην σειρά Ιησούς από την Ναζαρέτ (1977), στην οποία ενσάρκωσε την Μαρία, την μητέρα του Ιησού. Το 1978 εμφανίστηκε στην ταινία του John Guillermin Έγκλημα στον Νείλο, που βασίστηκε στο ομώνυμο βιβλίο της Αγκάθα Κρίστι. Την δεκαετία του 1980 εμφανίστηκε σε αρκετές διεθνείς παραγωγές, συμπεριλαμβανομένων της ιαπωνικής παραγωγής Virus (1980) και της αυστραλιανής ταινίας τρόμου Turkey Shoot(1982). Το 1990 εμφανίστηκε σε δυο ακόμα ταινίες τρόμου : Psycho IV: The Beginning και στο Αυτό του Στήβεν Κινγκ.

Εχει παντρευτεί τρεις φορές. Το 1971 η Olivia Hussey παντρεύτηκε τον ηθοποιό Ντιν Πολ Μάρτιν, γιο του τραγουδιστή Ντιν Μάρτιν. Απέκτησαν έναν γιο, τον Alexander Gunther Martin (αργότερα ηθοποιό), το 1973, προτού πάρουν διαζύγιο το 1978. Το 1980 παντρεύτηκε τον Ιάπωνα μουσικό Akira Fuse με τον οποίο απέκτησε επίσης γιο, τον Μαξ. Το 1991 η Hussey παντρεύτηκε τον αμερικανό τραγουδιστή της ροκ David Glen Eisley, γιο του ηθοποιού Anthony Eisley. Τον Οκτώβριο του 1993 το ζευγάρι απέκτησε μια κόρη, την India Eisley.

Η Olivia Hussey στα 68 της παραμένει γοητευτική ενώ είναι και μια ευτυχισμένη γιαγιά.

Δείτε στη gallery που ακολουθεί φωτογραφίες με τα παιδιά και τα εγγόνια της.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved