H North έβαλε τα κλάματα και αυτός είναι ο λόγος (pics)

Το έχετε ζήσει σίγουρα! Εντάξει, όχι τόσο υπερβολικά αλλά κάτι αντίστοιχο, το έχετε περάσει όσες είστε μαμάδες!

H North έβαλε τα κλάματα και αυτός είναι ο λόγος (pics)

Η Kim Kardashian δημοσίευσε για εμάς τις ωραιότερες και πιο αληθινές φωτογραφίες με την κόρη της North και ένα έχουμε να πούμε, είναι τέλειες!

Η North φαίνεται να φορά ένα υπέροχο φούξια φόρεμα που το ταίριαξε καταπληκτικά με τις ολόιδιες μπότες της μητέρας της. Όχι, μη σας φαίνεται περίεργο που οι μπότες και το φόρεμα της North είναι σετάκι! Η Kim συνηθίζει να αγοράζει ρούχα ίδια στην ίδια και την κόρη της.

Με αυτή τη λογική λοιπόν και η North θεώρησε ότι μπορεί κάλλιστα να φορέσει τις μπότες της μαμάς της. Τι δηλαδή; Επειδή είναι μερικά νούμερα μεγαλύτερες δεν μπορεί να τις φορέσει για να πάει βόλτα; Όλα τα παιδιά στην ηλικία της το ίδιο θα έκαναν.

Ωστόσο η Kim δεν αντέδρασε όπως θα περίμενε η κόρη της. Αντί λοιπόν να την αφήσει, της ζήτησε απλά να τις βγάλει και να φορέσει τα δικά της παπούτσια. Η αντίδρασή της; Αυτή που θα δείτε στη gallery που ακολουθεί. Φωτογραφίες που δημοσίευσε η ίδια η Kim στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram σχολιάζοντας: «Λοιποοοον η Miss North ντύθηκε μόνη της και ήταν έτοιμη για τη βόλτα μας μέχρι τη στιγμή που της εξήγησα ότι δεν μπορούσε να φορέσει τις μπότες μου!».

Δείτε τις φώτο στη gallery που ακολουθεί:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved