Αλίκη Κατσαβού: Με τον Κώστα Βουτσά και τον γιο τους Φοίβο για φαγητό (pics)

Όμορφες οικογενειακές στιγμές.

Αλίκη Κατσαβού: Με τον Κώστα Βουτσά και τον γιο τους Φοίβο για φαγητό (pics)

Ο Κώστας Βουτσάς και η Αλίκη Κατσαβού μαζί με τον γιο τους Φοίβο πέρασαν ένα ωραίο μεσημέρι. Απόλαυσαν το φαγητό τους σε ένα εστιατόριο και η μαμά Αλίκη δεν παρέλειψε να σημειώσει πόσο έχει μεγαλώσει ο μικρός Φοίβος και μπορεί πλέον να απολαμβάνει τις οικογενειακές βόλτες σαν… μεγάλος!

«Ο Φοίβος μεγαλώνει και μας εκπλήσσει. Κάθεται χωρίς παιδικό καρεκλάκι στο εστιατόριο και τα καταφέρνει όλο και καλύτερα με τους τύπους. Όμως παραμένω σε εγρήγορση για σημάδια κόπωσης του παιδιού, ώστε να φεύγουμε έγκαιρα από τα αγαπημένα μας στέκια», σχολιάσει η Αλίκη Κατσαβού δίπλα στη φωτογραφία των τριών τους που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Όπως φαίνεται η Αλίκη είναι μια μαμά που την απασχολούν τα θέματα που απασχολούν όλες τις μαμάδες όπως οι καλοί τρόποι στο τραπέζι και η ανάπτυξη του παιδιού κάτι που το μαρτυρούν και τα hashtags που επέλεξε #kostasvoutsas #fivosvoutsas #ourson #family #toddler #toddlerlife #parenthood #respectfulparenting #gentleparenting #tablemanners #instamom #earlychildhood #childdevelopment #parenting #parent #kidsareawesome.

Δείτε την οικογένεια Βουτσά στο εστιατόριο στην gallery.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved