Αγγελική Ηλιάδη: Τις φωτογραφίες που δημοσίευσε με τα παιδιά της πρέπει να τις δεις (pics)

Δύο φωτογραφίες με τα παιδιά της δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Αγγελική Ηλιάδη.

Αγγελική Ηλιάδη: Τις φωτογραφίες που δημοσίευσε με τα παιδιά της πρέπει να τις δεις (pics)

H Αγγελική Ηλιάδη είναι μια ευτυχισμένη μητέρα δύο παιδιών, του Μπαμπίνου και του Βασίλη.

Πολύ συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την καθημερινότητά της μαζί τους. Κυρίως αστεία βίντεο, παιχνίδια, αλλά και χαλαρές στο σπίτι με το Μπαμπίνο και του Βασίλη.

Η τραγουδίστρια έχει μιλήσει ανοιχτά για τον χωρισμό της από τον Σάββα Γκέντζογλου, ενώ δείχνει να έχει αφοσιωθεί αποκλειστικά στην φροντίδα των παιδιών της και στο comeback της καριέρας της που εξαιτίας του προβλήματος της υγείας της ήταν κάτι που επέλεξε ν' αφήσει για μικρό χρονικό διάστημα.

Στο πλευρό της έχει πάντα την μητέρα της, Εφη, για την οποία έχει γράψει τα εξής σε ένα post της: «Γυναίκα πρότυπο...το δικό μου πρότυπο...παράδειγμα προς μίμηση...παράδειγμα που από μικρό κορίτσι προςπαθω να ακολουθήσω και φυσικα να της μοιάσω...στον χαρακτήρα...στο ήθος...στην δύναμη και την υπομονή αλλά και στην αξιοπρέπεια με την οποία τόσα χρονια πορεύεται..τιμάει και φροντίζει εμάς την οικογένεια της με οποιοδήποτε κόστος...όσο δύσκολα κι αν είναι...όσο σκληρή κι αν είναι η καθημερινότητα μας...όσο κι αν την παιδεύουμε...αφήνοντας άπειρες φορές τον εαυτό της τελευταίο...αξια γυναίκα...αξια μάνα...για μένα τον αδερφό μου αλλά και για τα παιδιά μου...τα εγγόνια της...τον Μπαμπη μου και τον Βασίλη μου!Για αυτούς τους λόγους και για πολλούς ακόμη...αυτή η γυναίκα είναι ο άνθρωπος που θαυμάζω απόλυτα στη ζωη μου...ο άνθρωπος που πάντα θα σέβομαι θα ακούω θα συμβουλευομαι θα χρειαζομαι δίπλα μου...Μα πάνω απ όλα ο άνθρωπος που λατρευω και θα λατρευω».

Δείτε στη gallery που ακολουθεί τις δύο πρόσφατες φωτογραφίες που ανέβασε η Αγγελική Ηλιάδη με τους γιους της καθώς και άλλες παλιότερες.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved