PAPASPIROU: Πάσχα μαζί! Γιορτάζουμε, τσουγκρίζουμε, απολαμβάνουμε, ταξιδεύουμε

Ό,τι και αν κάνουμε το Πάσχα, θα μας συνοδεύουν πάντα οι ξεχωριστές, παραδοσιακές γεύσεις Papaspirou.

PAPASPIROU: Πάσχα μαζί! Γιορτάζουμε, τσουγκρίζουμε, απολαμβάνουμε, ταξιδεύουμε

Αυτό το Πάσχα θα είναι ξεχωριστό, απολαυστικό και ανοιξιάτικο! Τα προϊόντα Papaspirou θα αποτελέσουν το βασικό συστατικό για ένα αξέχαστο πασχαλινό διάλειμμα! Για τα πιο λαχταριστά πασχαλινά καλάθια, το πιο εντυπωσιακό Λαμπριάτικο τραπέζι και κάθε γιορτινό κάλεσμα επιλέξτε χειροποίητες κλασικές επιλογές Papaspirou.

Μυρωδάτο πολίτικο τσουρέκι με μαχλέπι και μαστίχα, ροδοψημένα σμυρνέικα κουλουράκια και βέβαια μοναδικές χειροποίητες, σοκολατένιες δημιουργίες σε ποικίλα σχέδια και γεύσεις. Επιλέξτε ανάμεσα σε σοκολατένια αυγά με διαφορετικά μεγέθη και χρώματα, με αγαπημένους παιδικούς ήρωες και λαγουδάκια που θα ξετρελάνουν τα βαφτιστήρια!

papaspirou glyka 3

Η Κολόμπα, το γλυκό πασχαλινό περιστέρι της Ιταλίας, αποτελεί την ιταλική εκδοχή του δικού μας τσουρεκιού: γλυκό ψωμί με κεράσι και πορτοκάλι αρωματισμένο με λικέρ Maraschino, με πλούσια γεύση, αφράτο με ανάλαφρη υφή.

Παράλληλα, στα καταστήματα Papaspirou, καθ΄ όλη τη Μεγάλη Εβδομάδα, θα βρείτε μια εντυπωσιακή ποικιλία από νηστίσιμες γλυκές & αλμυρές επιλογές, όπως χαλβά σιμιγδαλένιο, μηλοπιτάκια και σκαλτσούνια αλλά και γεμιστά, χειροποίητη σπανακόπιτα και Πίτσα Κυθήρων. Ειδικά για όσους παραμείνετε εντός των τειχών, για το τραπέζι του Μ. Σαββάτου προτείνονται αγαπημένα πιάτα όπως παραδοσιακή μαγειρίτσα, γαρδουμπάκια και μπουτάκια αρνίσια φούρνου με πατάτες και φυσικά Πασχαλοκουλούρα.

papaspirou glyka 4

Ανακαλύψτε το πλήρες Εορταστικό μενού της Πασχαλινής περιόδου εδώ https://papaspirou.gr/wp-content/uploads/2018/01/EASTER-MENU.pdf για να επιλέξετε εύκολα και γρήγορα τις πιο αγαπημένες γεύσεις των ημερών.

Και το Πάσχα, ο δρόμος της γεύσης περνά από τον Papaspirou.

Papaspirou: παράδοση στην ποιότητα από το 1940.
Χαλάνδρι, Κηφισιά, Αθήνα, Αχαρνές
www.papaspirou.gr –Tηλ. Επικοινωνίας: 2102409235

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved