Μεγάλος Διαγωνισμός: Κέρδισε ένα από τα βιβλία της σειράς «Μικρές μεγάλες προκλήσεις»!

Οι διακοπές του Πάσχα, είναι πλέον μόλις μία «ανάσα» μακριά.

Μεγάλος Διαγωνισμός: Κέρδισε ένα από τα βιβλία της σειράς «Μικρές μεγάλες προκλήσεις»!

Κάθε μανούλα δεν μπορεί παρά να ανυπομονεί, μιας και γνωρίζει πως επιτέλους θα έχει τον ελεύθερο χρόνο που έψαχνε για να περάσει ποιοτικό και δημιουργικό χρόνο με το παιδί της. Ωστόσο, παρά τις ατελείωτες βόλτες, τις επίσης ατελείωτες ώρες παιχνιδιού, όλες γνωρίζουμε και «τρέμουμε» τη στιγμή που το μικρό μας θα… μουτρώσει και θα αρχίσει να παραπονιέται επαναλαμβάνοντας ξανά και ξανά τη φράση: «Μαμά βαριέμαι». Έχοντας μάθει σε ένα διαφορετικό και δραστήριο πρόγραμμα εξαιτίας του νηπιαγωγείου, είναι δύσκολο για τα μικρά μας, πολλές φορές, να διαχειριστούν τον άπλετο ελεύθερο χρόνο που έχουν στις διακοπές για… καθισιό!

Για να μην σε «πιάσει» λοιπόν η… γκρίνια του μικρού σου εξαπίνης, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να πάρεις μέρος στον μεγάλο διαγωνισμό του Mothersblog.gr και να διεκδικήσεις ένα φανταστικό βιβλίο από τη σειρά «Μικρές μεγάλες προσκλήσεις» των εκδόσεων Ελληνικά Γράμματα! Αυτό θα γίνει ο καλύτερος «φίλος» του, τις στιγμές που θα αισθάνεται μόνο!

DIAGONISMOS 1

Πιο συγκεκριμένα, ο διαγωνισμός μας ξεκινάει την Τετάρτη 17 Απριλίου και θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη 24 Απριλίου. Μπορείς να λάβεις μέρος, συμπληρώνοντας τη φόρμα που ακολουθεί παρακάτω και ίσως να είσαι εσύ μία από τις τέσσερις υπερτυχερές μανούλες, οι οποίες θα κερδίσουν ένα μοναδικό βιβλίο από τη σειρά «Μικρές μεγάλες προκλήσεις», η οποία περιλαμβάνει τα: «Δεν θέλω σούπα!», «Ουφ, ένας αδελφούλης!», «Θέλω τα πάντα είμαι βασιλιάς!», «Είναι ώρα για ύπνο!».

Αποκτώντας ένα από τα παραπάνω βιβλία, όχι μόνο θα χαρίσεις ένα πολύτιμο στήριγμα στο αγγελούδι σου για την τρυφερή περίοδο της ανάπτυξης, αλλά έτσι, θα έχεις την ευκαιρία να το φέρεις κοντά και να το μυήσεις στη μαγεία της ανάγνωσης! Μην ξεχνάς πως η αγάπη για τα βιβλία είναι κάτι που πρέπει εμείς οι γονείς να καλλιεργούμε στα παιδιά μας από πολύ μικρή ηλικία.

DIAGONISMOS 2

Λίγα λόγια για τη σειρά «Μικρές μεγάλες προκλήσεις»

Ο ψυχοθεραπευτής νηπιακής ηλικίας Alberto Pellai, σε συνεργασία με την ψυχοπαιδαγωγό και συγγραφέα Barbara Tamborini, δημιούργησαν έναν χρήσιμο «οδηγό» για μικρά και… μεγάλα παιδιά. Στην πραγματικότητα, τα βιβλία τους από τη σειρά «Μικρές μεγάλες προκλήσεις», σκοπό έχουν να παρακινήσουν εμάς τους γονείς να «συνεργαστούμε» με τα παιδιά μας στις ευαίσθητες ηλικίες 3-6 ετών και να «ανέβουμε» παρέα ένα ένα τα σκαλοπάτια της ανάπτυξης.

Παράδειγμα, το βιβλίο «Δεν θέλω σούπα!», αφορά στη συνηθισμένη αντιμετώπιση των μικρών μας που επιμένουν να ζητούν ανθυγιεινές τροφές και να αρνούνται τις υγιεινές, ενώ το «Ουφ, ένας αδελφούλης!» τα προετοιμάζει για το ρόλο του μεγάλου ή της μεγάλης αδερφής.

Κάθε βιβλίο, δεν είναι απλά μία χαριτωμένη εικονογραφημένη ιστοριούλα αλλά ένας «σύμμαχος» με τον οποίον θα μπορέσει το παιδί να «υπερπηδήσει» με ασφάλεια κάθε αναπτυξιακή πρόκληση. Πρόκειται για «εικονικά» νανουρίσματα, τα οποία μέσα από τις κατάλληλες λέξεις και την απαραίτητη παιχνιδιάρικη διάθεση θα μας βοηθήσουν να αντεπεξέλθουμε στις δυσκολίες που έχει η ανατροφή ενός παιδιού. Συγχρόνως, μέσα από αυτά θα μπορέσουμε να μεταφέρουμε στο παιδί τα μηνύματα που θα το βοηθήσουν να αισθάνεται ακόμη πιο σίγουρο για τον εαυτό του.

Δήλωσε συμμετοχή στη φόρμα που ακολουθεί. Σου ευχόμαστε καλή τύχη!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved