«Το καφέ της Χαράς»: Δείτε πώς είναι σήμερα η μικρή «Μπουλίτσα» (pics)

Το χαριτωμένο κοριτσάκι μεγάλωσε και είναι 19 χρονών!

«Το καφέ της Χαράς»: Δείτε πώς είναι σήμερα η μικρή «Μπουλίτσα» (pics)

Η Χριστίνα Ιουστίνα Αρχοντή έγινε γνωστή μέσα από την τηλεοπτική σειρά του ANT1 «Το καφέ της Χαράς», όπου υποδύθηκε τη « Μπουλίτσα», το ορφανό κοριτσάκι που υιοθέτησε η Σταυρούλα (Τζόυς Ευείδη) και ο Φατσέας ( Γεράσιμος Σκιαδαρέσης).

Η Χριστίνα είναι κόρη της ηθοποιού Λίλιαν Αρχοντή η οποία συμμετείχε στην τηλεοπτική σειρά «Κωνσταντίνου και Ελένης», ως Φιόνα, την μοναδική αγάπη του Μάνου Φουστάνου.

Μαμά και κόρη εμφανίστηκαν πρόσφατα στην τηλεοπτική εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «Τhe 2 Night Show» και μίλησαν για τη ζωή τους σήμερα, για το πώς κατάφερε η Χριστίνα να πάρει το ρόλο αλλά και πώς επηρέασε η δημοσιότητα τη σχολική της ζωή. Σύμφωνα με την Λίλιαν Αρχοντή, μαζί με την μόλις 4 χρονών κόρη της, είχαν πάει να παρακολουθήσουν στο θέατρο τον Χάρη Ρώμα. Τη μικρή είδε ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης και πρότεινε στο Ρώμα να υποδυθεί το κοριτσάκι που θα υιοθετούσαν αυτός μαζί με την Ευείδη για τις ανάγκες της σειράς « Το καφέ της Χαράς».

Αυτό ήταν. Η μικρή Χριστίνα βρέθηκε να συμμετέχει στην πιο δημοφιλή σειρά του ANT1 και όχι μόνο.

Σήμερα η 19χρονη Χριστίνα σπουδάζει φυσιοθεραπεία και παράλληλα ασχολείται με τη σκηνοθεσία. Μάλιστα φέτος σκηνοθετεί τη μαμά της, Λίλιαν Αρχοντή στην παράσταση «Κραυγή».

Δείτε λοιπόν πώς είναι σήμερα στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved