Αν δεις αυτό το όνειρο, πρόσεξε την υγεία σου!

Ο Ονειροκρίτης σε προειδοποεί πάντως!

Αν δεις αυτό το όνειρο, πρόσεξε την υγεία σου!

Από μικρή θυμάμαι τις φίλες μου να αναζητούν απαντήσεις για τα μελλούμενα, μέσα από καταστάσεις που έβλεπαν στα όνειρά τους. Δεν ήταν λίγες οι φορές που κάποιο παράξενο και αρκετά μπερδεμένο όνειρο τους προκαλούσε δυσάρεστα ή ευχάριστα συναισθήματα και τις έβαζες σε σκέψεις σχετικά με αποφάσεις που έπρεπε να παρθούν άμεσα.

Εγώ, από την άλλη, δυσκολευόμουν πολύ να… εμπιστευτώ το υποσυνείδητό μου και έτσι δεν έδινα ιδιαίτερη σημασία σε όσα μπορεί να είχα ονειρευτεί το προηγούμενο βράδυ. Ωστόσο, δεν ήταν λίγες οι φορές που κάποιο όνειρο ήταν τόσο αληθοφανές και ζωντανό, που μπορεί να είχε παραμείνει στο πίσω μέρος του μυαλού μου ακόμη και μέρες αφότου το είχα φανταστεί. Κάπως έτσι έγινε και το όνειρο που θα σας διηγηθώ παρακάτω. Ένα όνειρο τόσο… μυστηριώδες που με έβαλε για πρώτη φορά στον πειρασμό να αναζητήσω επιπλέον εξηγήσεις μέσω του Ονειροκρίτη.

Το όνειρο ξεκινούσε με εμένα ξαπλωμένη σε ένα τεράστιο κρεβάτι, μέσα σε ένα υπερπολυτελές δωμάτιο το οποίο θύμιζε την κρεβατοκάμαρα κάποιας πριγκίπισσα από τα παραμύθια που μας διηγούνταν οι γιαγιάδες μας. Τίναξα νευρικά τα παπλώματα από πάνω μου και υπνοβατώντας, σηκώθηκα και πλησίασα την πόρτα του δωματίου. Την άνοιξα και πέρασα σε έναν μακρύ διάδρομο με κεριά αναμμένα στους τοίχους. Όλες οι εικόνες που είχα μπροστά μου, τα ρούχα που φορούσα ακόμη και τα μαλλιά μου, έμοιαζαν να έχουν «ξεπηδήσει» από μία άλλη εποχή.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved