Σταματίνα Τσιμτσιλή: Δείτε τι μαθαίνει στα παιδιά της! (pics)

Όπως όλες οι μαμάδες έτσι και η Σταματίνα Τσιμτσιλή ενδιαφέρεται όχι μόνο για τη σωστή σωματική ανάπτυξη των παιδιών της αλλά και για την πνευματική.

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Δείτε τι μαθαίνει στα παιδιά της! (pics)

Όλα τα παιδιά εκτός από τα μαθήματα της βασικής εκπαίδευσης συνήθως κάνουν και κάποια επιπλέον εξωσχολική δραστηριότητα. Κάποιο άθλημα, μαθήματα ζωγραφικής ή μουσικής, μια ξένη γλώσσα είναι οι πιο διαδεδομένες επιλογές των γονιών. Πολλές φορές μάλιστα και από μικρή ηλικία.

Έτσι φαίνεται σκέφτηκε και η Σταματίνα και αποφάσισε να γνωρίσει στα παιδιά της τον όμορφο κόσμο της μουσικής, που αποδεδειγμένα κάνει καλό στην ανάπτυξή τους σύμφωνα με τους ειδικούς.

«Μαθήματα πιάνου…!», λοιπόν για την κόρη και τον γιο της όπως η ίδια σχολίασε στη φωτογραφία τους που ανέβασε στο Instagram.

Μητέρα τριών παιδιών η Σταματίνα Τσιμτσιλή, της Νάγιας, της Μαίρης και του μικρού Ιωάννη Εφραίμ, αισθάνεται ευλογημένη για αυτό το «δώρο», της μητρότητας, όπως φαίνεται και από τα hashtags που επέλεξε για να συνοδεύσει το σχολιό της: #mychildren #motherofthree #blessed.

Δείτε τη φωτογραφία με τα παιδιά της που παίρνουν τα πρώτα μαθήματα πιάνου στην gallery.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved