Η Τζένη Θεωνά δημοσίευσε την πρώτη φώτο στο Instagram μετά τη γέννηση του γιου της (pic)

Ο Δήμος Αναστασιάδης, ήταν εκείνος που έκανε την πρώτη δημοσίευση ανακοινώνοντας τη γέννηση του γιου του πριν μερικές ημέρες!

Η Τζένη Θεωνά δημοσίευσε την πρώτη φώτο στο Instagram μετά τη γέννηση του γιου της (pic)

Η Τζένη Θεωνά δεν είχε κάνει ούτε μία ανάρτηση. Όλοι περιμέναμε πώς και πώς για τον τρόπο που θα ανακοινώσει και η ίδια τη γέννηση του μικρούλη, για το ποια θα είναι η πρώτη φωτογραφία μετά τον τοκετό και τι θα γράψει για αυτή την υπέροχη εμπειρία.

Αφού η ίδια αφιέρωσε τις πρώτες ημέρες στο μονάκριβο αγγελούδι της, του χάρισε ολοκληρωτικά την προσοχή της, πήρε τον χρόνο της, ανάρρωσε και ευχαρίστησε τους διαδικτυακούς της φίλους για τις ευχές που λάμβανε (και λαμβάνει) όλες αυτές τις ημέρες όσο βρίσκεται στο σπίτι.

Στη φωτογραφία που δείχνει τελειωμένο το παιδικό δωμάτιο, η ίδια έγραψε: «#lettheadventurebegin Η περιπέτεια ξεκίνησε και δεν θα μπορούσα να ζητήσω τίποτα περισσότερο. Πήραμε πολλή αγάπη και ουσιαστική υποστήριξη και σας ευχαριστούμε όλους έναν προς έναν».

Το μωρό ήρθε στον κόσμο στις 6 Απριλίου όπως ανέφερε και ο Δήμος Αναστασιάδης στη Φαίη Σκορδά όπου και ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της Πέμπτης 11 Απριλίου: «Γεννήθηκε το Σάββατο. Είναι Σαββατογεννημένος ο γιος μου… Ήμουν μέσα στο τοκετό. Το έζησα όλο από την αρχή μέχρι το τέλος. Ο τοκετός κράτησε λίγο, όλα ήταν φυσιολογικότατα…»!

Και πρόσθεσε: «Είχα πολύ άγχος. Ισχύει ότι η Τζένη μου είπε: "Μην ανησυχείς". Είχα συγκινηθεί πάρα πολύ την ώρα του τοκετού. Είμαι σίγουρος ότι η Τζένη είναι πολύ καλή μαμά. Νιώθω ασφαλής. Κοιμόμαστε μαζί, σε τρελαίνει αυτή η μυρωδιά του μωρού… Κάθομαι το βράδυ και τον κοιτάζω, να κοιμάται, να τον θηλάζει η Τζένη, κάθομαι και τον κοιτάζω….»!

Δείτε τη φωτογραφία της Τζένης και του Δήμου, στη gallery που ακολουθεί:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved