Παιδικό ρούχο με άποψη: Ιδέες για Πασχαλινό εκλεπτυσμένο στυλ!

Με το τριήμερο του Πάσχα να είναι μια ανάσα μακριά, έφτασε η ώρα που αν είσαι νονά ξεκινάει για εσένα η δύσκολη αναζήτηση του Πασχαλιάτικου δώρου

Παιδικό ρούχο με άποψη: Ιδέες για Πασχαλινό εκλεπτυσμένο στυλ!

Εκτός λοιπόν από την πατροπαράδοτη λαμπάδα, χρειάζεσαι ένα δώρο που θα εντυπωσιάσει το βαφτιστήρι σου και «θα φορεθεί πολύ»!

Εάν λοιπόν είσαι μία νονά που αγαπά τη μόδα, δεν μπορεί παρά το βαφτιστήρι σου να είναι στυλάτο όπως εσύ! Η αλήθεια είναι πως και τα ίδια τα παιδιά πλέον έχουν τη δική τους άποψη για το τι θα φορέσουν και πως θα το συνδυάσουν. Ξέρεις όμως ποια είναι τα μεγαλύτερα trends αυτή τη στιγμή στο παιδικό ρούχο; Επιπλέον, τα παιδιά θέλουν μοντέρνα σχέδια και εμφάνιση, η νονά και φυσικά η μαμά θέλουν στυλ και υψηλή ποιότητα. Εμείς λοιπόν είμαστε εδώ, για να καλύψουμε τα παραπάνω και να σου δείξουμε όλες τις νέες τάσεις για να ξετρελάνεις τα μικρά σου βαφτιστήρια.

Μοναδικά σχέδια σε συνδυασμό με αξεπέραστο στυλ και ποιότητα, θα βρεις στην ολοκαίνουρια συλλογή της Monnalisa για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2019 που αντλεί την έμπνευσή της από την κομψότητα και την εύθραυστη γοητεία της δεκαετίας του ’50, τα οποία μπορούν σίγουρα να αποτελέσουν πρόταση για τις γιορτινές εμφανίσεις των παιδιών τις ημέρες του Πάσχα.

Ο διάσημος ιταλικός οίκος εντυπωσιάζει για ακόμη μία φορά με φινετσάτα prints και απαλά χρώματα, προσδίδοντας μία φρέσκια κομψότητα στο παιδικό ρούχο. Η συλλογή ξεχωρίζει για τις εντυπωσιακές επιλογές σε ένδυση, υπόδηση και αξεσουάρ που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα ηλικιών από bebe και βαπτιστικό έως και την ηλικία των 16 ετών ακολουθώντας πάντα τις μοναδικές ανάγκες των παιδιών από την βρεφική ηλικία έως και την εφηβεία.

Για τα κορίτσια και τις νεαρές κυρίες, τα σχέδια περιλαμβάνουν έντονα polka dot prints και εντυπωσιακά τρισδιάστατα λουλούδια, όπως το ρετρό τριαντάφυλλο που αποτελεί χαρακτηριστικό στοιχείο της Monnalisa. Οι προτάσεις περιλαμβάνουν ψηλόμεσες flared φούστες με broderie anglaise ύφασμα και τούλι, αέρινα φορέματα με καθαρές γραμμές και λουλουδένια prints, κοριτσίστικα blazers με δαντέλα, ελαστικά τζιν με αστραφτερές ζώνες από πούλιες, κομψά πανωφόρια με φουσκωτά μανίκια καθώς και σικάτες πλισέ φούστες που προσδίδουν κομψότητα και πολυτέλεια με παιχνιδιάρικη διάθεση. Συνδυάζονται όμορφα με bomber και ελαφριά μπουφάν για τις πιο δροσερές ημέρες της άνοιξης. Το στυλ ολοκληρώνεται με αξεσουάρ που κοσμούνται από μπουκέτα λουλουδιών όπως mini τσάντες, γυαλιά ηλίου και καπέλα που ξεχωρίζουν. Τα χρώματα που κυριαρχούν είναι το χρώμα της πούδρας, το παλ και το φωτεινό ροζ, το απαλό χρώμα της μέντας, το έντονο κόκκινο χρώμα που έχει το λουλούδι γεράνι και το denim μπλε.

4
5

Αντίστοιχα η Monnalisa συλλογή για τα αγόρια, αποτυπώνει τη χαρά του καλοκαιριού με κυρίαρχα θέματα τις εξωτικές παραλίες και το περιπετειώδες navy στυλ. Ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες με καλοκαιρινά μοτίβα από μαρινιέρες και φοίνικες σε t-shirts, ζακέτες, φούτερ, κομψά blazers και παντελόνια chino για άνετο και εκλεπτυσμένο στυλ σε ποικιλία χρωμάτων.

ss

Από τη συλλογή δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι προτάσεις στο παιδικό παπούτσι, με πολλές επιλογές που χαρακτηρίζονται από το μοναδικό στυλ και την ιταλική ποιότητα ολοκληρώνοντας με επιτυχία το casual ντύσιμο των γιορτών είτε για το βράδυ της Ανάστασης είτε για τις ημέρες που ακολουθούν μετά τη Λαμπρή.

7
8

Το μόνο σίγουρο είναι ότι με αυτές τις επιλογές, τα βαφτιστήρια σας θα «ξετρελαθούν» να δείχνουν με καμάρι τα ολοκαίνουργια «καλά συνολάκια» τους!

Την ολοκληρωμένη Monnalisa συλλογή Άνοιξη/Καλοκαίρι 2019, θα την βρείτε στα πλήρως ανακαινισμένα Monnalisa corners στους ορόφους παιδικής ένδυσης στο Attica City Link & στο Attica Golden Hall, καθώς και σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.

Η συλλογή υποδημάτων διατίθεται στα καταστήματα Καλογήρου (Γλυφάδα-Κηφισιά-Golden Hall).

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved