Υπέροχες φωτογραφίες που θα σε κάνουν να πιστέψεις στα παραμύθια (pics)

Η Vanessa είναι η διαχειρίστρια του λογαριασμού The Life of Aivax. Αν δεν έχεις μπει σε αυτόν τον λογαριασμό ακόμη, τότε σίγουρα δεν ξέρεις ότι αυτό που τον κάνει μοναδικό είναι οι εκπληκτικές φωτογραφίες που δημιουργεί με πρωταγωνιστές τα παιδιά της και όχι μόνο.

Υπέροχες φωτογραφίες που θα σε κάνουν να πιστέψεις στα παραμύθια (pics)

Η ίδια ξεκινησε τον λογαριασμό της το 2016, όταν προσπαθούσε να ισορροπήσει τη ζωή της μεταξύ του σχολείου, της μητρότητας και της εγκυμοσύνης της. Άρχισε να πέφτει σε κατάθλιψη και είχε λίγους φίλους.

«Θυμάμαι μια μέρα μοιράστηκα μια από τις φωτογραφίες μου στον προσωπικό μου λογαριασμό στο Instagram. Ιδιωτικός τότε, με 150 followers. Η οικογένεια και λίγοι φίλοι μου. Χωρίς να έχω ιδέα για το τι είναι τα hashtags και πώς λειτουργούν, πρόσθεσα μερικά όπως για παράδειγμα #mommyandme κάτω από τη φωτογραφία. Αργότερα έμαθα ότι τα hashtags σε βοηθούν να κοινοποιείς τις φωτογραφίες σου, βλέποντας τες περισσότεροι άνθρωποι, ακόμη και αν έχεις ένα προφίλ κλειδωμένο!».

Κάπως έτσι ξεκίνησε το ταξίδι της στο διαδίκτυο και έγινε γνωστή για τις υπέροχες φωτογραφίες που δημιουργεί με πρωταγωνιστές τα παιδιά της.

Πλέον μετρά πάνω από 210.000 followers που μέρα με τη μέρα «ανεβαίνουν».

Δείτε μερικές από τις υπέροχες φωτογραφίες της στη gallery που ακολουθεί:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved