Στη Dpam για ανοιξιάτικα παπουτσάκια λίγο πριν το Πάσχα!

Βρίσκεστε κι εσείς σε αναζήτηση όμορφων, άνετων και στυλάτων παπουτσιών για τα μικράκια σας;

Δέσποινα Καμπούρη
Στη Dpam για ανοιξιάτικα παπουτσάκια λίγο πριν το Πάσχα!

Καθώς μεγάλωνε η Έλενα κρατούσα όλα της τα ρουχαλάκια σε κουτιά και τα έβαζα στην αποθήκη. Δεν είχα υπογράψει συμβόλαιο με τον Θεό ότι θα κάνω δεύτερο παιδί ούτε φυσικά ότι θα είναι κορίτσι. Όμως, κάπου μέσα μου πίστευα ότι θα συνέβαινε. Κι έτσι έγινε. Ξαφνικά, σχεδόν πέντε χρόνια μετά τη γέννηση της Έλενας, ήρθε στον κόσμο η Χριστινούλα.

Καταλαβαίνετε ότι όλα αυτά τα πράγματα που μάζευα τόσα χρόνια από την Έλενα, μου φάνηκαν πιο χρήσιμα από ποτέ. Με θυμάμαι πριν γεννήσω να βάζω ατέλειωτα πλυντήρια με ειδικό απορρυπαντικό για μωράκια για να προλάβω να σιδερώσω, να τα διπλώσω και να τα αποθηκεύσω τα λιλιπούτεια ρουχαλάκια στα συρτάρια και στη ντουλάπα. Κανονικός μαραθώνιος.

Μπορεί να είχα κρατήσει ρούχα, μπιμπερό, παιχνιδάκια, σεντονάκια, σελτεδάκια, όμως συνειδητά δεν κράτησα καθόλου παπουτσάκια. Θεωρούσα και θεωρώ ότι τα παπούτσια, ειδικά σε αυτή την ιδιαίτερη φάση που τα παιδιά μαθαίνουν να ισορροπούν και να περπατούν, είναι πολύ σημαντικό να μην είναι φθαρμένα. Οι πάτοι, οι σόλες παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο για το μικρό ποδαράκι του παιδιού.

Έτσι λοιπόν, το μόνο για το οποίο έπρεπε να φροντίσω, ήταν τα παπουτσάκια της μικρής μου, αλλά και της μεγάλης μου φυσικά. Είναι φοβερό πόσο γρήγορα μεγαλώνουν τα ποδαράκια των παιδιών! Κάθε έξι μήνες χρειαζόμαστε καινούρια παπούτσια!

Στην επιλογή των υποδημάτων δεν κάνω εκπτώσεις. Θέλω να είμαι σίγουρη για την ποιότητά τους. Δυστυχώς δεν είναι πάντα εύκολο να συνδυαστεί η ομορφιά και το στυλ σε πολλά από τα ανατομικά παπούτσια που κυκλοφορούν στην αγορά και είμαι σίγουρη ότι ταυτίζεστε πολλές μαμάδες μαζί μου.

despoina dpam 4

Λοιπόν, υπάρχουν επιλογές και μάλιστα πολλές. Αρκεί να πας στο σωστό μέρος. Τα καταστήματα Dpam μπορεί να φημίζονται για τα όμορφα και καλοραμμένα παιδικά ρούχα τους που έχουν μία γαλλική φινέτσα, όμως η γκάμα των παιδικών υποδημάτων που μπορεί να βρει μία μαμά στην Dpam είναι πολύ μεγάλη! Είκοσι διαφορετικά brands από τις μεγαλύτερες εταιρίες παπουτσιών για όλες τις ώρες και όλες τις δραστηριότητες βρίσκονται στα ράφια για να διαλέξει κανείς αυτά που ταιριάζουν στο γούστο του και την ιδιοσυγκρασία του. Αθλητικά, street style, δερμάτινα, κλασικά, σαγιονάρες, παπούτσια θαλάσσης, ανατομικά, με ειδικές επεξεργασίες στη σόλα, με νέες τεχνολογίες και φυσικά επιλεγμένα ειδικά για απαιτητικούς γονείς και παιδιά!

Και φυσικά η Dpam φρόντισε και τα μωράκια αφού στα καταστήματά της μπορεί να βρει κανείς φανταστικά βρεφικά παπούτσια αγκαλιάς! Γιατί το στυλ ταιριάζει σε όλες τις ηλικίες!

Νονές, νονοί, μαμάδες και μπαμπάδες, τώρα ξέρετε πού θα βρείτε τα πιο χρήσιμα δωράκια για τα παιδάκια όλων των ηλικιών!
Καλές αγορές!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved