Αστυνομία εισβάλει σε σπίτι με γονείς δεν πήγαιναν το άρρωστο παιδί τους στον γιατρό (vid)

Απίστευτο και όμως αληθινό περιστατικό!

Αστυνομία εισβάλει σε σπίτι με γονείς δεν πήγαιναν το άρρωστο παιδί τους στον γιατρό (vid)

Οι εικόνες που θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, μοιάζουν βγαλμένες από σενάριο αστυνομικής ταινίας ή αν συνέβαινε στην πραγματικότητα, μοιάζει περισσότερο με σύλληψη κακοποιού παρά με «διάσωση» παιδιού.

Ένοπλοι αστυνομικοί προσπαθούν να μπουν σε διαμέρισμα της Arizona, μετά από καταγγελία. Όχι, δεν προσπαθούν να πιάσουν μαφιόζους, ούτε διακινητές ναρκωτικών. Προσπαθούν να συλλάβουν γονείς που δεν πήγαν το παιδί τους στο νοσοκομείο, επειδή είχε επικίνδυνα υψηλό πυρετό.

Η μητέρα του αγοριού, Sarah Beck, αγνόησε τις εντολές των γιατρών και αρνήθηκε να βάλει το παιδί της στο νοσοκομείο, πιστεύοντας ότι θα βρει τον μπελά της επειδή δεν είχε εμβολιασμένο το 2χρονο παιδί της.

Όταν οι αρχές έφτασαν στο σπίτι της οικογένειας ώρες αργότερα μετά την επίσκεψη που είχαν κάνει στο νοσοκομείο, ο πατέρας αρνήθηκε να ανοίξει την πόρτα, ισχυριζόμενος ότι ο πυρετός έπεσε και πως το παιδί είναι καλά.

Τελικά, η ένοπλη ομάδα της αστυνομίας εισέβαλε στο σπίτι σπάζοντας την πόρτα.

«Μας συμπεριφέρθηκαν σαν να ήμασταν εγκληματίες, σπάζοντας την πόρτα του σπιτιού μας!», είπε ο Brook Bryce, πατέρας του παιδιού και συνέχισε, «Δεν ξέρω τι είδους τραύματα άφησε όλη αυτή η ιστορία στα παιδιά μας!».

Οι αστυνομικές αρχές, μετά τις καταγγελίες του πατέρα, έδωσαν στη δημοσιότητα πλάνα από την επιχείρηση διάσωσης του μικρού αγοριού, από κάμερα που είχε η στολή ενός αστυνομικού. «Η ζωή του παιδιού βρισκόταν σε κίνδυνο και χρειαζόταν άμεσα η εισαγωγή του στο νοσοκομείο!», είπαν οι αρχές αλλά και οι γιατροί που εξέτασαν αρχικά το παιδί.

Τα παιδιά τους πλέον βρίσκονται σε ανάδοχη οικογένεια σύμφωνα με την εφημερίδα Arizona Republic και οι γονείς, Bryce και Beck, «παλεύουν» να τα πάρουν πίσω.

Δείτε το βίντεο παρακάτω και πείτε μας τη δική σας γνώμη.



Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved