Η συγκινητική ιστορία πίσω από αυτή τη φωτογραφία

Η μητέρα των διδύμων ήθελε μια φωτογραφία για να μην ξεχαστεί ποτέ ο δίδυμος αδερφός της κόρης της.

Η συγκινητική ιστορία πίσω από αυτή τη φωτογραφία

Η Heather Bowman, είναι μια μητέρα που έχει πενθήσει και που θέλει όσοι βιώνουν μία απώλεια να ξέρουν ότι δεν είναι μόνοι.

Το να γίνει μητέρα ήταν κάτι που το ήθελε πολύ, αρκετά χρόνια. Έτσι σε ηλικία 36 ετών, αποφάσισε να κάνει αυτό το όνειρο πραγματικότητα. Αν και δεν ήταν παντρεμένη, πήγε σε μια τράπεζα σπέρματος, έκανε εξωσωματική και έμεινε έγκυος σε δίδυμα.

Την ίδια στιγμή όταν έμαθε ότι περιμένει δίδυμα, χάρηκε και τρομοκρατήθηκε μαζί. Σκέψεις όπως «πώς θα φροντίσω μόνη αυτά τα παιδιά», πέρασαν από το μυαλό της, αλλά από την άλλη σκεφτόταν ότι τα δύο αυτά παιδιά ήταν πραγματικά δώρο Θεού.

Ωστόσο η εγκυμοσύνη της δεν εξελίχθηκε όπως περίμενε. Τα έμβρυα στην 16η εβδομάδα δεν είχαν καρδιακό παλμό και έτσι διακόπηκε η κύησή της.

Η ίδια δεν ήθελε να τα παρατήσει και έκανε ακόμη μια προσπάθεια. Όταν η εξωσωματική πήγε όπως ήθελε οι γιατροί της είπαν ότι το θηλυκό έμβρυο έχει αδύναμο καρδιακό παλμό και πως πρέπει να μην προχωρήσει η εγκυμοσύνη της.

Εκείνη δεν τους άκουσε και αποφάσισε να συνεχιστεί η κύησή της ως είχε. Στην 17η εβδομάδα η Bowman έμαθε ότι το ένα από τα δίδυμα, το μικρό της αγοράκι, δεν είχε παλμό και πώς θα έπρεπε να το κυοφορεί μέχρι να γεννηθεί η κόρη της.

Η κόρη της γεννήθηκε υγιής στην 36η εβδομάδα της εγκυμοσύνης της, μαζί με τον αδερφό της. Η Βowman είχε τη δυνατότητα να δει τον James (όπως ονόμασε το μωρό της) και να τον χαιρετήσει.

Ήξερε ότι έπρεπε να μείνει για πάντα στη μνήμη της και πως πρέπει η κόρη της να γνωρίζει για τον αδερφό που δεν πρόλαβε να γνωρίσει. Για αυτό και ζήτησε από την Jessica Young, μία επαγγελματία φωτογράφο να βγάλει φωτογραφίες.

Το αποτέλεσμα; Μοναδικό, όπως μπορείτε να δείτε κι εσείς στην κεντρική φωτογραφία!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved