Χρυσός Ολυμπιονίκης περιμένει το τρίτο του παιδί! (pics)

Αγόρι ή κορίτσι;

Χρυσός Ολυμπιονίκης περιμένει το τρίτο του παιδί! (pics)

Είναι πιθανώς ο μεγαλύτερος κολυμβητής που έζησε ποτέ. Τώρα πρόκειται να μεγαλώσει την οικογένειά του με ένα τρίτο παιδί.

Ο 33χρονος κολυμβητής γνώρισε τη γυναίκα του στα βραβεία Espy το 2007. Ξεκίνησαν τη σχέση τους το 2009 και το 2012, πριν από τους θερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες, χώρισαν για λίγο.

Στους αγώνες αυτούς ο διάσημος αθλητής κέρδισε τέσσερα χρυσά και δύο ασημένια μετάλλια, που του έδωσαν τον τίτλο του πιο επιτυχημένου κολυμβητή εκείνης της χρονιάς αλλά και του πιο διακεκριμένου Ολυμπιονίκη όλων των εποχών. Τελικά οι δυο τους ξανάσμιξαν το 2014. Σήμερα είναι γονείς δύο αγοριών και σύντομα περιμένουν και το νέο μέλος της οικογένειας.

Ο λόγος φυσικά για τον ο Michael Phelps που δημοσίευσε μια φωτογραφία Instagram αποκαλύπτοντας ότι η σύζυγός του Nicole Johnson, 33 ετών, περιμένει το τρίτο παιδί τους.

Ο πρώτος γιος του ζευγαριού, Boomer, γεννήθηκε τον Μάιο του 2016 και ο Beckett, το δεύτερο παιδί τους τον Φεβρουάριο του 2018.

Στις φωτογραφίες του ευτυχισμένου μπαμπά εμφανίζονται οι δύο του γιοι να οδηγούν ένα τζιπ παιχνίδι. Στο μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου μπαλόνια σχηματίζουν τη λέξη «Baby» ενώ ο Michael Phelps σχολίασε τη φωτογραφία γράφοντας «# 3 είναι στον δρόμο! Ανυπομονούμε για το νέο ταξίδι», προσθέτοντας τα hashtags #luckyman, #boyorgirl? και # P3.

Η σύζυγός του Nicole ανεβάζοντας την ίδια φωτογραφία σχολίασε «Ούπς! Τα καταφέραμε και πάλι. Θα γίνω μαμά x3!!» συμπληρώνοντας με τα hashtags #furbabymama x2 #p3 #herewegoagain.

Δείτε την ευτυχισμένη οικογένεια του Χρυσού Ολυμπιονίκη στην gallery.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved