Δείτε φωτογραφίες από το αρχοντικό της Adele στο δυτικό Sussex (pics)

Θα μπορούσατε να ζήσετε όπως τα αστέρια αγοράζοντας το πρώην σπίτι της τραγουδίστριας Adele στο Partridge Green του West Sussex.

Δείτε φωτογραφίες από το αρχοντικό της Adele στο δυτικό Sussex (pics)

Η πολυτελής αγροικία, που ονομάζεται Lock House, διαθέτει άφθονο χώρο και πολυτέλεια, με 13 υπνοδωμάτια, εννέα μπάνια και επτά αίθουσες υποδοχής. Πωλείται έναντι 7,25 εκατομμύρια λίρες.

Η πολυβραβευμένη τραγουδίστρια έζησε στην ιδιοκτησία και τη νοίκιασε για περίπου 15.000 λίρες το μήνα το 2011 και το 2012. Το σπίτι κατασκευάστηκε το 1900 και εκτείνεται σε 20.000 τετραγωνικά πόδια. Διαθέτει ελικοδρόμιο, ένα συγκρότημα αναψυχής με εσωτερική πισίνα και γυμναστήριο, γήπεδο τένις, αίθουσα παιχνιδιών, ξεχωριστό ξενώνα και τρία υπνοδωμάτια για το προσωπικό.

Τα τελευταία χρόνια, το πανέμορφο σπίτι που δημιουργήθηκε στο στυλ αναγέννησης, έχει ανακαινιστεί εκτενώς ακολουθώντας τα υψηλότερα πρότυπα. Πολλά από τα αυθεντικά χαρακτηριστικά Art Deco έχουν διατηρηθεί από τη δεκαετία του 1930, συμπεριλαμβανομένων των ενσωματωμένων επίπλων κρεβατοκάμαρας και μπάνια. Μερικά από τα πιο εξαιρετικά δωμάτια στο Lock House είναι η αίθουσα με νότιο προσανατολισμό με το όμορφο μαρμάρινο τζάκι και το δωμάτιο καρυδιάς με το εκπληκτικό ξύλο για επένδυση. Η πρώην αίθουσα χορού έχει μετατραπεί σε κομψή κουζίνα και οικογενειακό δωμάτιο. Τα περισσότερα υπνοδωμάτια διαθέτουν ιδιωτικό μπάνιο.

Το αρχοντικό είναι περιτριγυρισμένο από την ύπαιθρο, μέσω της οποίας διατρέχει ο ποταμός Adur. Το απομονωμένο σπίτι έχει υπέροχη απεριόριστη θέα στο Εθνικό Πάρκο South Downs.

Πανέμορφα ώριμα δέντρα και θάμνοι γεμίζουν τον κήπο, συμπεριλαμβανομένης μιας κεντρικής βελανιδιάς δίπλα στην μπροστινή είσοδο.

Δείτε φωτογραφίες του αρχοντικού στην gallery.

Πηγή: www.countryliving.com

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved