Φτιάξτε παιδικά παιχνίδια από ανακυκλώσιμα υλικά (vid)

Φτιάξετε, με τη βοήθεια των παιδιών, παιχνίδια από υλικά που ήδη έχετε στο σπίτι

Φτιάξτε παιδικά παιχνίδια από ανακυκλώσιμα υλικά (vid)

Μπορείτε να φτιάξετε παιχνίδια χρησιμοποιώντας φαινομενικά ακατάλληλα υλικά. Για παράδειγμα, μια χαριτωμένη μαριονέτα βάτραχος μπορεί να κατασκευαστεί από καπάκια μπουκαλιών και ρολά χαρτιού. Στην πραγματικότητα, αυτά τα υλικά (που δεν σας κοστίζουν τίποτα, και κανονικά θα τα πετάγατε) μπορούν να χρησιμεύσουν ως υλικά για παιχνίδια.

Τα μικρά πλαστικά παιχνίδια, με τα οποία τα παιδιά σας δεν παίζουν πια, μπορούν να γίνουν ένα φοβερό κόσμημα! Το κεφάλι της μια κούκλας μπορεί να γίνει δαχτυλίδι και τα κεφάλια των πλαστικών σκυλιών ένα ζευγάρι χαριτωμένα σκουλαρίκια.

Ένα μεγαλύτερο πλαστικό παιχνίδι (όπως ένας δεινόσαυρος) μπορεί να μετατραπεί σε μια θήκη για να τοποθετείτε το τηλέφωνό σας ή μια κρεμάστρα για τα ρούχα σας!

Ένα άλλο φοβερό υλικό για την κατασκευή παιχνιδιών για παιδιά είναι το χαρτί! Το χαρτί είναι πολύ εύκολο να βρεθεί σε οποιοδήποτε σπίτι, είναι πολύ προσιτό. Φτιάξτε έναν χάρτινο ελέφαντα και ακόμη και ένα κινούμενο ψάρι!

Παρακολουθήστε το video μέχρι το τέλος και μάθετε πώς μπορείτε να φτιάξετε χαριτωμένα παιχνίδια ακόμα και από ένα παλιό ζευγάρι κάλτσες!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved