Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για το Colour Day Ranch

Τέσσερις τυχεροί θα κερδίσουν διπλές προσκλήσεις στο The Ranch, την Κυριακή 7 Απριλίου 2019, 10.00-18.00. (το δώρο καλύπτει την είσοδο στο event) . Για πληροφορίες: The Ranch: Σοφικό Κορινθίας, 20004, Τ. 27410-93800, www.colourdayrun.gr 

Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για το Colour Day Ranch

Colour Day Ranch : Μια μοναδική εμπειρία χρώματος και διασκέδασης!

Το πολύ επιτυχημένο Colour Day Run επιστρέφει για 2η χρονιά στο The Ranch για να μας μεταφέρει στην άγρια Δύση και γι' αυτό το λόγο το Mothersblog κάνει δώρο σε τέσσερις διπλές προσκλήσεις για το event της Κυριακής 7 Απριλίου 2019, 10:00-18:00.

Συμπλήρωστε τα στοιχεία σου στην φόρμα που ακολουθεί για να λάβεις μέρος στον διαγωνισμό μας!

Λίγα λόγια για το event:

Την Κυριακή 7 Απριλίου 2019 σε μια τεράστια έκταση πρασίνου, δίπλα σε εντυπωσιακά ξύλινα chalet, παρέα με τα ζώα της φάρμας και του δάσους, μικροί και μεγάλοι θα ζήσουν μια επική περιπέτεια χρώματος και διασκέδασης.

Μέσα στις εντυπωσιακές εγκαταστάσεις του The Ranch, οι colourdayers θα κληθούν να τρέξουν χαλαρά μια διαδρομή 2,5 χιλιομέτρων, η οποία θα περνά μέσα από σταθμούς χρωμάτων. Σε αυτήν την κούρσα δεν υπάρχουν έπαθλα και ρεκόρ, νικητές και ηττημένοι, υπάρχει μόνο ένας κανόνας: να ξεκινήσεις φορώντας λευκά και να τερματίσεις λουσμένος στα χρώματα του Colour Day.

Και διασκέδαση δεν σταματά εδώ, καθώς εκείνη την ημέρα το Colour Day Ranch σας επιφυλάσσει αμέτρητες εκπλήξεις, όπως:

  • Ομαδικές ρίψεις χρωμάτων
  • Πολύχρωμα παιχνίδια και δραστηριότητες
  • Party με πολύ δυνατό DJ set που θα σας απογειώσει.

...και πολλά ακόμη μυστικά διασκέδασης!

Τι περιμένεις, λοιπόν; Προμηθεύσου τα εισιτήριά σου πριν εξαντληθούν και έλα να τρέξουμε και να παίξουμε με το χρώμα. Μόνο πρόσεχε:

Εάν αποφασίσεις να τρέξεις, την έβαψες!
Μάθετε περισσότερα στο www.colourdayrun.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved