Ελένη Μενεγάκη: Το φωτογραφικό άλμπουμ από το τριήμερο στην Άνδρο (pics)

Βόλτες στη φύση, καλό φαγητό, όμορφη παρέα και ποδήλατο! Αυτό ήταν το πρόγραμμα της Ελένης Μενεγάκη το τριήμερο της 25ης Μαρτίου.

Αυτή τη φορά εκμεταλλεύτηκε τον καλό καιρό και η Ελένη Μενεγάκη πήρε το πλοίο για την αγαπημένη της Άνδρο, έχοντας κοντά της τις τρεις κόρες της, τον Μάκη Παντζόπουλο και τον αδερφό της Θοδωρή.

Η όμορφη παρουσιάστρια, δημοσίευσε αρκετές φωτογραφίες από το τριήμερό της, με πρώτη εκείνη που έδειχνε τις κόρες της, Λάουρα και Βαλέρια στην παραλία.

Από τη φωτογραφία έλειπε η μικρή Μαρίνα και αμέσως οι θαυμαστές τις εκτός από τα likes τους ρώτησαν την παρουσιάστρια πού ήταν.

«Κάνει ποδήλατο», απάντησε η Ελένη σε κάποια διαδικτυακή της φίλη.

Έπειτα ακολούθησαν και άλλες φωτογραφίες της παρουσιάστριας, δικές της και του αδερφού της Θοδωρή, που πήγε μαζί της στην Άνδρο, μαζί με την αδερφή του.

«Έφαγα μπακαλιάρο και σκορδαλιά. Έφαγα τόσο πολύ. Σας μυρίζω; Με τόση σκορδαλιά που φάγαμε, δόξα τω Θεώ δεν μυρίζω… ήμουν στη φύση και πέρασα φανταστικά. Κάθομαι ένα Σαββατοκύριακο και νομίζω πως κάθομαι δεκαπέντε μέρες. Μου κάνει πάρα πολύ καλό…»!, είπε στην εκπομπή της Τρίτη που επέστρεψε!

Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσίευσε από την Άνδρο, στη gallery που ακολουθεί:

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved