Κέρδισε μία διπλή πρόσκληση για τη φαντασμαγορική ταινία της Disney «Dumbo»!

Αναρωτιέμαι αν υπάρχει πιο ωραίος τρόπος να «καλωσορίσεις» την Άνοιξη με συντροφιά το μικρό σου, από το να παρακολουθήσετε παρέα μία πραγματικά καλή ταινία.

Κέρδισε μία διπλή πρόσκληση για τη φαντασμαγορική ταινία της Disney «Dumbo»!

Αν θες λοιπόν να ζήσετε μαζί μία φανταστική περιπέτεια στη μεγάλη οθόνη, τώρα έχεις την ευκαιρία!

Πώς; Φυσικά μέσα από το μεγάλο διαγωνισμό του Mothersblog.gr και της Feelgood, που κληρώνουν μία διπλή πρόσκληση σε δέκα τυχερές μανούλες, για την πρεμιέρα της ταινίας της Disney, με την υπογραφή του Tim Burton «Dumbo», την Τετάρτη 27 Μαρτίου (ώρα προσέλευσης 18.30) στα Village Cinemas του The Mall Athens. Το αξιαγάπητο ελεφαντάκι που μπορεί και… απογειώνεται, επιστρέφει και είμαστε σίγουροι πως θα καταφέρει να κερδίσει για μία ακόμη φορά τις καρδιές μικρών και μεγάλων!

DAMBO 1



Για να διεκδικήσεις μία από τις διπλές προσκλήσεις, πάρε μέρος στο διαγωνισμό μας στο Instagram, ο οποίος θα διαρκέσει από τις 22 έως και τις 26 Μαρτίου και ίσως να είσαι εσύ μία από τις δέκα τυχερές μανούλες που θα ταξιδέψουν στη μακρινή «Dreamland» παρέα με το παιδί τους και το πιο γλυκό ελεφαντάκι του κόσμου.

Λάβε μέρος στο διαγωνισμό μας, ακολουθώντας τα εξής βήματα:

  1. Ακολούθησε το λογαριασμό του mothersbloggr στο Instagram
  2. Κάνε mention στα σχόλια 2 φίλες σου

https://www.instagram.com/p/BvTuFguIku1/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading

Λίγα λόγια για την ταινία

Ο Dumbo είναι ένας από τους διαχρονικούς ήρωες της Disney και αναμφίβολα ένας από τους οποίους έχει αγαπηθεί περισσότερο από το κοινό. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως η πρώτη ταινία του Dumbo, που κυκλοφόρησε το 1941, ήταν η πιο ξεχωριστή για τον Walt Disney, από όσες δημιουργήθηκαν στα παγκοσμίου φήμης studio του.

DAMBO 2


Σχεδόν 80 χρόνια μετά την πρώτη του εμφάνιση, το… ιπτάμενο ελαφαντάκι Ντάμπο με τα τεράστια αυτιά και την ακόμη πιο μεγάλη καρδιά, επιστρέφει σε ένα live action παραμύθι αυτή τη φορά, με την υπογραφή του ονειροπόλου και δύο φορές προτεινόμενου για Όσκαρ σκηνοθέτη Tim Burton («Ο Ψαλιδοχέρης», «Ο Τσάρλι και το εργοστάσιο σοκολάτας»). Το καστ της ταινίας, απαρτίζουν οι «λαμπεροί» και εξίσου αγαπημένοι ηθοποιοί: Eva Green, Colin Farrell, Michael Keaton, Danny DeVito και Alan Arkin.

DAMBO 3

Η ταινία έχει διάρκεια 130 λεπτά και αφηγείται τη συγκινητική ιστορία ενός ήρωα διαφορετικού από τους άλλους. Το νεογέννητο ελεφαντάκι, Ντάμπο, είναι το πιο πρόσφατο μέλος στο τσίρκο του Μαξ Μεντίτσι. Τα μεγάλα του αυτάκια δημιουργούν σκέψεις στον ιδιοκτήτη, ο οποίος περίμενε ένα όχι τόσο… ξεχωριστό ελεφαντάκι άλλα ένα λίγο πιο χαριτωμένο, για να «τραβάει» περισσότερο κοινό στο τσίρκο. Όλα αυτά μέχρι που ο Ντάμπο συνειδητοποιεί πως τα αυτιά του είναι τόσο μεγάλα, που μπορεί με αυτά να πετάξει! Και εκεί που όλα έδειχναν να πηγαίνουν ανέλπιστα καλά για το μικρό ελεφαντάκι, ένα γεγονός γίνεται αφορμή να του στερήσουν την αγαπημένη του μαμά. Έτσι, ο αξιολάτρευτος ήρωας, καταλήγει φοβισμένος και μόνος στο ονειρικό λούνα παρκ Dreamland. Η συνέχεια σας περιμένει και σε… 3D, στο μεγάλο πανί!

Παρακάτω μπορείτε να πάρε μία «γεύση» παρακολουθώντας το τρέιλερ της ταινίας




Εδώ μπορείς να διαβάσεις τους όρους του διαγωνισμού. Εμείς σου ευχόμαστε καλή τύχη!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved