Ο πρίγκιπας Harry θα πάρει άδεια πατρότητας μόλις το μωρό του γεννηθεί

Από τη στιγμή που έγινε μέλος τη βασιλικής οικογένειας όταν παντρεύτηκε τον πρίγκιπα Harry, η Meghan Markle σίγουρα έχει «πατήσει» αρκετές παραδόσεις της βασιλικής οικογένειας.

Ο πρίγκιπας Harry θα πάρει άδεια πατρότητας μόλις το μωρό του γεννηθεί

Από το να γιορτάσει τον ερχομό του μωρού με ένα baby shower party στη Νέα Υόρκη, μέχρι την επιλογή των ρούχων και των παπουτσιών της, η Δούκισσα του Sussex δεν έχει φοβηθεί να σπρώξει λίγο τα όρια.

Σύμφωνα με τα διεθνή Μέσα ο Δούκας του Sussex σχεδιάζει να πάρει άδεια πατρότητας όταν γεννηθεί το πρώτο του παιδί. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της The Daily Express, o Harry σχεδιάζει να πάρει άδεια για δύο εβδομάδες ώστε να βρίσκεται κοντά στη Meghan τις πρώτες μέρες.

«Δεν χρειάζεται να πάρει άδεια πατρότητας επειδή δεν εργάζεται με τον ίδιο τρόπο που εργάζονται οι υπόλοιποι άνθρωποι, αλλά πιστεύει ότι είναι αυτό που κάνει κάθε μοντέρνος άνδρας», είπε πηγή στα Μέσα.

Φυσικά ο Harry δεν είναι ο πρώτος γαλαζοαίματος που παίρνει άδεια πατρότητας.

Ο πρίγκιπας William επίσης είχε πάρει άδεια πατρότητας δύο εβδομάδες όταν ήρθε στον κόσμο ο πρίγκιπας George που τώρα είναι 5 ετών και η πριγκίπισσα Charlotte που τώρα είναι τριών ετών.

prigkipas william

Στην γέννηση του πρίγκιπας Louis όμως, που γεννήθηκε τον περασμένο Απρίλιο, ο Δούκας του Cambridge επέστρεψε στη δουλειά του κανονικά δύο μέρες μετά τη γέννηση του τρίτου του παιδιού.

Από την άλλη πλευρά, η Meghan Markle πήρε ήδη άδεια μητρότητας, καθώς το μωρό της πρόκειται να γεννηθεί μέσα στις ερχόμενες εβδομάδες.

Η 37χρονη σταμάτησε τις δημόσιες εμφανίσεις της την περασμένη Τετάρτη.

πηγή φωτογραφιών: Instagram account/ Chris Jackson

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved