Το Τατουάζ: Μάθετε τα πάντα για την αστυνόμο Λυμπέρη και δείτε τρυφερές φωτό με τον σύντροφό της

Η αστυνόμος Αθηνά Λυμπέρη εισέβαλε στο Τατουάζ και ενώ αρχικά ήταν σκληρή απέναντι στον δημοσιογράφο, Νικόλα, στη συνέχεια τον ερωτεύτηκε, αλλά δύο φορές ο αγαπημένος της την έστησε στην εκκλησία.

Το Τατουάζ: Μάθετε τα πάντα για την αστυνόμο Λυμπέρη και δείτε τρυφερές φωτό με τον σύντροφό της

Ποια είναι η Ιφιγένεια Πιερίδου, η οποία υποδύεται την αστυνόμο Αθηνά;

Είναι από την Κύπρο και παίζει στη σειρά και η αδερφή της Ελένη, που υποδύεται τη γυναίκα του δολοφόνου, Ορφέα!

Η Ιφιγένεια στα 16 της έκανε την πρώτη της επαγγελματική φωτογράφιση σαν μοντέλο, αλλά την κέρδισε τελικά η υποκριτική. «Επέλεξα να σπουδάσω θεατρικό μιούζικαλ γιατί δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου να κάνει κάτι άλλο πέρα από αυτό. Η τέχνη μου δίνει ζωή και λόγους να ονειρεύομαι» είχε τονίσει σε συνέντευξή της.

Είναι μία κούκλα και προσέχει πολύ την εικόνα της! «Φροντίζω, όσο πιο πολύ μπορώ τον εαυτό μου και όσο μου το επιτρέπει ο χρόνος μου. Εξάλλου, όταν είσαι γυναίκα, πιστεύω ότι οφείλεις να φροντίζεις τον εαυτό σου!» είχε τονίσει!

Και μπορεί να είναι στη σειρά, «Το τατουάζ» ερωτευμένη με τον Νικόλα, όμως και στην πραγματική ζωή της είναι full in love και το δείχνει ακόμα και στα social media ποστάροντας υπέροχες και τρυφερές φωτογραφίες με τον αγαπημένο της. Σε μία από τις τελευταίες συνεντεύξεις είχε πει: «Θα σου πω ότι στην παρούσα φάση διανύω μια όμορφη και ήρεμη περίοδο στην προσωπική μου ζωή.»!

«Από έναν σύντροφο δεν ζητώ πολλά, φτάνει να υπάρχει κατανόηση, εμπιστοσύνη και ενδιαφέρον. Όλα τ’ άλλα, είναι θέμα χημείας.» είχε προσθέσει!

Δείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό με την Αθηνά Λυμπέρη από το Τατουάζ και τις τρυφερές φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει με τον αγαπημένο της!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved