Αυτός ο 11χρονος έχει το πιο απίστευτο χόμπι. Μπορείτε να μαντέψετε τι κάνει; (vid & pics)

Τα αγόρια συνήθως ασχολούνται στον ελεύθερο τους χρόνο με το μπάσκετ, το ποδόσφαιρο, τα αυτοκίνητα, το σκάκι… Όχι όμως ο Jonah!

Αυτός ο 11χρονος έχει το πιο απίστευτο χόμπι. Μπορείτε να μαντέψετε τι κάνει; (vid & pics)

Θυμάστε τα σεμεδάκια της γιαγιάς; Θυμάστε τη μαμά σας να πλέκει ζιπουνάκια για το παιδί σας όσο εσείς ήσασταν έγκυος; Πώς θα σας φαινόταν αν ο γιος σας ακολουθούσε την οικογενειακή παράδοση;

Το πλέξιμο δεν είναι μια απασχόληση μόνο για κορίτσια. Αυτό αποδεικνύει ο 11χρονος Jonah Larson, από το Ουισκόνσιν, που ξεκίνησε να πλέκει στα 5 του – παρακολουθώντας μαθήματα στο YouTube- και σήμερα οι παραγγελίες που έχει δεχθεί ξεπερνάνε τις 4.000 από όλο τον κόσμο!

Ο Jonah δηλώνει πώς το πλέξιμο τον βοηθάει να χαλαρώσει και καλλιεργεί τη δεξιότητά του πλέκοντας από δύο έως πέντε ώρες την ημέρα.

«Ο στόχος μου είναι να σχεδιάζω αντικείμενα, να κάνω βελονάκι σε τηλεοπτικές εκπομπές και να διδάσκω σε άλλους ανθρώπους πώς να πλέκουν» είπε σχετικά με τα μελλοντικά του σχέδια αν και το όνειρό του είναι να γίνει χειρούργος.

«Νομίζω ότι η επιδεξιότητα των χεριών μου μπορεί να με βοηθήσει να γίνω σπουδαίος χειρούργος. Θα κάνω πάντα βελονάκι αλλά θα ήταν ωραίο να βοηθήσω και τους ανθρώπους».

Δείτε τα μαγικά χέρια του Jonah στο video.

Φωτογραφίες: Instagram hashtag #jonahlarson

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved