Τα Pampers δίπλα στα πρόωρα μωράκια

Μέσω της Μη Κερδοσκοπική Οργάνωσης «Ηλιτόμηνον» συμβάλλουν στην αγορά θερμοκοιτίδων για τις Μονάδες Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών.

Τα Pampers δίπλα στα πρόωρα μωράκια

Τα Pampers αναγνωρίζουν τη δύναμη που δείχνουν τα πρόωρα μωράκια-οι μικροί μαχητές, μαζί με τις οικογένειες τους και σε συνεργασία με την οργάνωση «Ηλιτόμηνον» συμβάλλουν στην αγορά ιατρικού εξοπλισμού για τις Μονάδες Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών.

Με κάθε αγορά επιλεγμένων προϊόντων Pampers σε προσφορά 1+1 στα Καταστήματα ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ σε όλη την Ελλάδα έως τις 19 Μαρτίου 2019, οι καταναλωτές βοηθούν στη συνεχή βελτίωση της νοσηλείας για τα πιο ευάλωτα και μικρά μωράκια.

«Όλοι εμείς στα Pampers δουλεύουμε στενά με παιδιάτρους, μαίες και μαιευτήρια για να παρέχουμε το καλύτερο δυνατό στην υγιή ανάπτυξη των μωρών. Στις μοναδικές ανάγκες των πρόωρων βρεφών στεκόμαστε πλάι σε αυτούς που τα φροντίζουν και στόχος μας πάντα να βοηθάμε με όποιο τρόπο μπορούμε», δήλωσε η Assistant Brand Manager της P&G Χριστίνα Τσαντάκου.

Η P&G και τα Pampers συνεχίζουν να στέκονται περήφανα δίπλα στους μικρούς μαχητές και τις οικογένειες τους. Σχεδίασαν τα Pampers Preemie Protection, τη μικρότερη πάνα στον κόσμο, για μωρά τόσο μικρά όσο 800 γραμμάρια. Δώρισαν στα μαιευτήρια της χώρας πάνω από 250.000 πάνες, καλύπτοντας πλήρως τις ανάγκες των Μονάδων Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών.

Οι μικροί μαχητές που νοσηλεύονται στις Μονάδες Εντατικής Νοσηλείας όχι μόνο επιβιώνουν αλλά έχουν και καλή ποιότητα ζωής. Είναι ιδιαιτέρως σημαντικό οτιδήποτε χρησιμοποιείται για την φροντίδα τους να ανταποκρίνεται στις ανάγκες τους αλλά να είναι και υψηλής τεχνολογίας, για τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Η πρόεδρος του «Ηλιτόμηνον Λέλα Βαβουράκη τόνισε, «Περισσότερα από μισό εκατομμύριο μωρά γεννιούνται πρόωρα κάθε χρόνο στην Ευρώπη. Το ποσοστό επιβίωσής τους βελτιώνεται συνεχώς χάρη στην πρόοδο που έχει σημειωθεί στην επιστήμη. Ωστόσο, οι οργανώσεις γονέων και οι ενώσεις των εξειδικευμένων επαγγελματιών υγείας δεν επικεντρώνουν πλέον την προσοχή τους μόνο στις ιατρικές μεθόδους που αποσκοπούν στην επιβίωση των πρόωρων μωρών, αλλά εξετάζουν παράλληλα και τις βελτιώσεις της συνολικότερης φροντίδας των πρόωρων μωρών, ώστε να τους δώσουν το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα στη ζωή. Σε αυτή μας την προσπάθεια για το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα στη ζωή κάθε παιδιού, κανείς δεν περισσεύει. Σας χρειαζόμαστε όλους δίπλα μας».

Τα Pampers για πάνω από 50 χρόνια φροντίζουν για την υγιή ανάπτυξη των μωρών. Συνεργάζονται με κορυφαίους παιδίατρους, παιδιατρικούς δερματολόγους και ειδικούς για να επιβεβαιώσουν ότι τα υλικά που χρησιμοποιούνται είναι απολύτως ασφαλή για τα μωρά.

Παρακολουθήστε το video σχετικά με τη δωρεά:



© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved