Despicable Me: Βρήκαμε τη σωσία της Agnes. Είναι 1 έτους και της μοιάζει καταπληκτικά! (vid)

Όταν η μικρή Lilliana Blackburn γεννήθηκε πριν από έναν χρόνο οι γιατροί και οι νοσηλευτές δεν μπορούσαν να πιστέψουν τα μάτια τους!

Despicable Me: Βρήκαμε τη σωσία της Agnes. Είναι 1 έτους και της μοιάζει καταπληκτικά! (vid)

Γεννήθηκε με πλήρη τριχοφυΐα με σκούρα, καστανά, πυκνά μαλλιά! Η μαμά της Lilliana λέει πως και η ίδια όταν ήταν μικρή είχε πολλά μαλλιά. Παρ’ όλο που πολλοί πιστεύουν ότι όταν το παιδί έχει πολλά μαλλιά η μητέρα, κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, υποφέρει από καούρες, δεν συνέβη κάτι τέτοιο σε εκείνη. Δεν θα ξεχάσει όμως ποτέ όταν την ώρα της γέννας – με καισαρική- ο γιατρός αντί για το συνηθισμένο «βλέπω το κεφάλι» είπε «βλέπω τα μαλλιά»!

Σήμερα, σχεδόν έναν χρόνο μετά, πολλοί είναι εκείνοι που σταματούν στον δρόμο τους γονείς της Lilliana και τους λένε πως η μικρή μοιάζει πάρα πολύ με την Agnes, τη νεότερη από τις τρεις αδελφές στις ταινίες κινούμενων Despicable Me. Και είναι αλήθεια!

Οι γονείς περνάνε δύο έως τρεις ώρες κάθε εβδομάδα για να περιποιηθούν την κόμμωση της μικρής. Χρησιμοποιούν ειδικά σαμπουάν και προϊόντα, ο θόρυβος δε από το σεσουάρ χαλαρώνει τη μικρή σχεδόν την κάνει να κοιμηθεί!

Δείτε τη σωσία της Agnes με την πλούσια κόμη στο video!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved