Το live action τρέιλερ της νέας ταινίας Aladdin είναι πιο μαγικό απ' ό,τι περιμέναμε (vid)

Εκπληκτικό!

Το live action τρέιλερ της νέας ταινίας Aladdin είναι πιο μαγικό απ' ό,τι περιμέναμε (vid)

Από τη στιγμή που η Disney ανακοίνωσε ότι θα δημιουργήσει τη live action ταινία Aladdin, οι θαυμαστές της Jasmine και του Aladdin περίμεναν πώς και πώς για να ολοκληρωθεί.

Πριν μερικές ώρες, η Disney έδωσε στη δημοσιότητα το ολοκαίνουριο τρέιλερ της ταινίας που σκηνοθετεί ο Guy Ritchie και πραγματικά είναι πιο μαγικό και πιο εντυπωσιακό απ' ό,τι περιμέναμε.

Στο βίντεο παρακάτω δεν ακούγονται μόνο τα κλασσικά τραγούδια της ταινίας, αλλά θα δείτε τον Will Smith αρκετά... μπλέ! και πλάνα από την Agrabah, το Σπήλαιο των Θαυμάτων και τους πρωταγωνιστές της ταινίας.

Ο Jafar, ο Μεγάλος Βεζίρης του Σουλτάνου, και ο παπαγάλος του ο Iago, αναζητούν το λυχνάρι, το οποίο είναι κρυμμένο στο Σπήλαιο των Θαυμάτων, αλλά μαθαίνουν ότι μόνο ένας "άνθρωπος με αδαμάντινο χαρακτήρα" μπορεί να εισέλθει σε αυτό. Ο Jafar βρίσκει στο πρόσωπο ενός παιδιού του δρόμου, του Aladdin , τον άνθρωπο με τον αδαμάντινο χαρακτήρα. Τα εντυπωσιακά σκηνικά και η επιβλητική μουσική καταφέρνουν όχι μόνο να μας εντυπωσιάσουν αλλά και να μας ανατριχιάσουν. Δεν ξέρουμε για εσάς, πάντως εμείς περιμένουμε με ανυπομονησία να δούμε τη νέα ταινία της Disney που από τις 24 Μαΐου θα βρίσκεται στους κινηματογράφους!



Δείτε το τρέιλερ και το teaser παρακάτω:

Τρέιλερ:



Teaser:



© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved