Αθηνά Ωνάση: Έτσι όπως δεν την έχετε ξαναδεί (vid)

H ζωή της Αθηνάς Ωνάση μέσα από φωτογραφίες.

Αθηνά Ωνάση: Έτσι όπως δεν την έχετε ξαναδεί (vid)

Η Αθηνά Ωνάση, εγγονή του Αριστοτέλη Ωνάση, αποφεύγει τη δημοσιότητα. Και κάνει ότι μπορεί για να προστατέψει την ιδιωτικότητά της ακόμα και όταν γνωρίζει ότι δεν είναι καθόλου εύκολο.

Το διαζύγιό της με τον Αλβάρο Αλφόνσο ντε Μιράντα Νέτο, απασχόλησε για πολύ καιρό τα διεθνή μέσα με την Αθηνά να γίνεται πρωτοσέλιδο σε εφημερίδες, περιοδικά και ιστοσελίδες.

Ότι γνωρίζουμε για την ίδια είναι από πηγές του στενού οικογενειακού της περιβάλλοντος, με ότι αυτό σημαίνει. Έχει τη φήμη της ευγενικής αλλά απόμακρης γυναίκας, που σπάνια εξωτερικεύει τα συναισθήματά της. Αδιαμφισβήτητη είναι η λατρεία που έχει για τα άλογα ενώ η ίδια έχει συμμετάσχει και σε ιππικούς αγώνες.

Η Αθηνά γεννήθηκε στις 29 Ιανουαρίου 1985 στη Γαλλία. Είναι κόρη της Χριστίνας Ωνάση και του τέταρτου συζύγου της, Τιερί Ρουσσέλ. Μετά τον θάνατο της μητέρας της μεγάλωσε με την οικογένεια του πατέρα της και της δεύτερης συζύγου του, Μαριάν "Γκάμπυ" Λαντχάγκε, μοντέλο από τη Σουηδία και μητέρα τριών ακόμα παιδιών του Ρουσσέλ. Παρακολούθησε βασική σχολική εκπαίδευση γαλλικού προτύπου στη Λοζάννη και ολοκλήρωσε το Μπακαλορεά το καλοκαίρι του 2003.

Έχει τρία ετεροθαλή αδέλφια:τον Έρικ Κριστόφ Ρουσσέλ (γενν. Ιούλιο 1985), τη Σαντρίν Ρουσσέλ (γενν. Μάιο 1987), τη Γιοχάννα Ρουσσέλ (γενν. Ιούλιο 1991)

Τον Δεκέμβριο του 2005 παντρεύτηκε στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας, με τον συναθλητή της, ιππέα Αλβάρο Αλφόνσο ντε Μιράντα Νέτο. Οι εξωσυζυγικές σχέσεις του Doda ήταν η αφορμή να χωρίσουν οριστικά το 2017.

Δείτε φωτογραφίες από την παιδική ηλικία της Αθηνάς Ωνάση μέχρι σήμερα, στο video που ακολουθεί.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved