Μετά από αυτό, θα το σκεφτείτε αν θα ξαναδώσετε pop corn στα παιδιά σας

Μια μητέρα προχώρησε σε μια απίστευτη αποκάλυψη για τον γιο της που λίγο έλειψε να χάσει τη ζωή του όταν έφαγε pop corn.

Μετά από αυτό, θα το σκεφτείτε αν θα ξαναδώσετε pop corn στα παιδιά σας

Η ίδια, αποφάσισε να δημοσιεύσει στο facebook την απίστευτη περιπέτεια που είχε ο γιος της και τον οδήγησε στο χειρουργείο.

Όλα ξεκίνησαν όταν η οικογένεια αποφάσισε να δει ταινία και να φάει pop corn. Μια συχνή συνήθεια που έχουν όλες οι οικογένειες. Ο μικρούλης έφαγε pop corn και ξαφνικά ακούστηκε ένα βήξιμο πνιγμού. Όπως, τονίζει η μητέρα του, μετά από λίγο σταμάτησε, κάτι που τους ησύχασε και πίστεψαν πως το κατάπιε, αφού δεν το έβγαλε.

Η νύχτα πέρασε ήρεμη για τον μικρούλη, ενώ την επόμενη μέρα συνέχισε να έχει αυτό τον μικρό βήχα. Η μητέρα του πήρε τηλέφωνο τον παιδίατρο, εξήγησε τι είχε συμβεί και την συμβούλεψε να πάνε στο νοσοκομείο, όπως και έγινε.

Εκεί, οι γιατροί έκριναν πως έπρεπε να κάνει επέμβαση καθώς το pop corn είχε κάνει ζημιά στους πνεύμονες και δημιούργησε μια φλεγμονή. Η πρώτη επέμβαση δεν στέφθηκε με επιτυχία και έτσι ο μικρός μετά από λίγες μέρες, έπρεπε να μπει ξανά στο χειρουργείο για την καλύτερη αποκατάστασή του.

Η μητέρα καταλήγει πως τα pop corn δεν πρέπει να δίνονται σε παιδιά κάτω των 5 ετών και αυτός είναι ο λόγος που έκανε την συγκεκριμένη δημοσίευση.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved