Διάλεξε ένα ζώο και μάθε τι αποκαλύπτει για τη σκοτεινή σου πλευρά

Θα εκπλαγείς από το πόσο ακριβής είναι η περιγραφή!

Διάλεξε ένα ζώο και μάθε τι αποκαλύπτει για τη σκοτεινή σου πλευρά

Πάντα σου άρεσε ή ένιωθες ότι ταυτιζόσουν με ένα από τα παραπάνω ζώα ή πτηνά; Μήπως κάτι σου προκάλεσε κάποιο από αυτά την ώρα που κοίταζες τη φωτογραφία Για όποιον λόγο και αν το επέλεξες, διάβασε παρακάτω τα βασικά του χαρακτηριστικά του και τι αποκαλύπτει για την δική σου σκοτεινή πλευρά που είτε γνωρίζεις είτε δεν έχει τύχει να έρθεις σε επαφή μαζί της.

ΛΥΚΟΣ

Ο λύκος είναι της νύχτας και του σκοταδιού, μοναχικός από τη φύση του, ένα από τα πιο μυστηριώδη ζώα που υπάρχουν. Πάντα κρύβεται στις σκιές, περιμένοντας τα θύματά του να μπουν στην ακτίνα βολής, ώστε να μπορέσει να τα κατατροπώσει. Ωστόσο, δε πειράζει ποτέ, εκτός αν απειληθεί, δεν επιτίθεται, αν δεν προκληθεί και δε σκοτώνει, εάν δεν χρειάζεται.

Αν ο λύκος ήταν το ζώο που επέλεξες, τότε έχεις κι εσύ την ίδια μυστηριώδη και περίπλοκη προσωπικότητα προς τα εμπρός πριν από οποιοδήποτε άλλο ζώο, οι πιθανότητες είναι ότι η προσωπικότητά σου είναι τόσο περίπλοκη, μυστήρια και σκοτεινή. Είσαι ευγενικός, αλλά θα γίνεις σκληρός, αν ωθηθείς στα άκρα. Όταν απειλείσαι, δεν αντιδράς, αλλά περιμένεις την κατάλληλη στιγμή. Σχεδιάζεις την επίθεσή σου με υπομονή και ακρίβεια και όταν σιγουρευτείς, τότε χτυπάς αλύπητα. Οι περισσότεροι άνθρωποι, κοιτάζοντάς σε, θεωρούν ότι είσαι αβλαβής και ότι είναι εύκολο να σε εκμεταλλευτούν, αλλά, θα το μετανιώσουν, καθώς αν τυχόν το κάνουν πράξη. Είσαι αφοσιωμένος για μια ζωή και η οργή σου είναι μεγάλη, όταν φτάσεις στο «αμήν».

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved