Μπαμπάδες βρήκαν τον πιο πρωτότυπο τρόπο για να «ξεκολλήσουν» τα παιδιά τους από το διαδίκτυο (vid)

Μια ομάδα από μπαμπάδες είχε την πιο έξυπνη ιδέα προκειμένου να «ξεκολλήσουν» τα έφηβα παιδιά τους από τα κινητά τους τηλέφωνα.

Μπαμπάδες βρήκαν τον πιο πρωτότυπο τρόπο για να «ξεκολλήσουν» τα παιδιά τους από το διαδίκτυο (vid)

Η ιδέα τους ονομάστηκε «Brookhouse Walk For Life» και πρώτος τη σκέφτηκε ο Adalt Hussain, 46 ετών, το 2017, όταν συνειδητοποίησε πόσο χρόνο δαπανούσαν τα παιδιά του στο διαδίκτυο.

Τώρα, κάθε Σαββατοκύριακο μια ομάδα 25 παιδιών και οι γονείς τους κλειδώνουν τα τηλέφωνά τους και περπατάνε μαζί μέχρι και 10 μίλια ενώ συζητούν θέματα όπως τα ναρκωτικά, η αυτοκτονία, το περιβάλλον και οι σχέσεις.

Ο Adalt άρχισε αρχικά να περπατά για λόγους υγείας πριν από 10 χρόνια, αφού είχε διαγνωστεί με διαβήτη και του είπε να ασκεί περισσότερο. Πατέρας 4 παιδιών - Aisha, 13 ετών, Mohammed, 12, Halima, 11 και ο Ali Hamza, 8 - δήλωσε ότι κάποια στιγμή συνειδητοποίησε ότι και άλλοι γονείς είχαν τις ίδιες με εκείνον ανησυχίες για το πόσες ώρες περνούσαν τα παιδιά τους στο διαδίκτυο και ποια η επίδραση της τεχνολογίας στη ζωή, τις σχέσεις, την επικοινωνία και την ανάπτυξή τους.

Δείτε στο video την πρωτότυπη αυτή ομάδα και γιατί όχι; Σκεφτείτε το ενδεχόμενο να δημιουργήσετε μια παρόμοια και στη δική σας γειτονιά.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved