Sandra Bullock: Τα άγνωστα πράγματα που δεν γνωρίζετε για τα παιδιά της (vid)

H Sandra Bullock έχει μιλήσει πολύ λίγες φορές για την προσωπική της ζωή και κυρίως για τα παιδιά της.

Sandra Bullock: Τα άγνωστα πράγματα που δεν γνωρίζετε για τα παιδιά της  (vid)

Θέλει να έχουν μια φυσιολογική ζωή γι΄αυτό και έχει φωτογραφηθεί ελάχιστες φορές μαζί τους ενώ όσες φωτογραφίες έχουν κυκλοφορήσει στα ξένα μέσα είναι από παπαράτσι.

Σε συνέντευξή της που είχε δώσει στην εκπομπή Today το 2018, αποκάλυψε με συγκίνηση ότι ο σπουδαιότερος ρόλος της ζωής της είναι να είναι μαμά!

Όπως είπε, μέχρι και τα 40 της θεωρούσε απίθανο να γίνει μητέρα, όμως, μετά τον τυφώνα Κατρίνα, όλα άλλαξαν.

Η ίδια μαζί με τον πρώην σύζυγό της Jesse James, είχαν ξεκινήσει από το 2006 τη διαδικασία υιοθεσίας του Louis, που ήταν μόλις 3 μηνών. Το ζευγάρι στην πορεία χώρισε, όμως, η διάσημη ηθοποιός συνέχισε μόνη της τη διαδικασία και το 2010 o Louis ήταν και επίσημα γιος της. Τρία χρόνια αργότερα υιοθέτησε και την κόρη της Laila.

Όπως ανέφερε η Sandra Bullock, την ιδέα να υιοθετήσει και άλλο παιδί την είχε ο γιος της , ο οποίος ούτε λίγο ούτε πολύ, είχε ανακοινώσει σε δείπνο ότι « σύντομα θα έχουμε κι άλλο μωρό».

Εκείνο που τόνισε η ηθοποιός στη συνέντευξή της, ήταν ότι παρά τις δυσκολίες που υπάρχουν στο να υιοθετήσει κάποιος ένα παιδί, δεν πρέπει να εγκαταλείπει την προσπάθεια, γιατί υπάρχουν πολλά παιδιά που περιμένουν ν’ αποκτήσουν μια οικογένεια.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί άγνωστες πτυχές της ζωής της Sandra Bullock με τα παιδιά της.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved