90210 Beverly Hills: Αφιέρωμα στη σειρά που λατρέψαμε (pics&vid)

Πριν μερικές ώρες έγινε γνωστό πως ο Dylan McKay ή κατά κόσμον Luke Perry, έφυγε από τη ζωή μετά από εγκεφαλικό που υπέστη το πρωί της Τετάρτης 27 Φεβρουαρίου. 

90210 Beverly Hills: Αφιέρωμα στη σειρά που λατρέψαμε (pics&vid)

Η είδηση της σοβαρής περιπέτειας του ηθοποιού έγινε γνωστή την ίδια ημέρα που η εταιρία παραγωγή Fox ανακοίνωσε την επιστροφή -μετά από χρόνια- της θρυλικής -πλέον- σειράς Beverly Hills με τους αρχικούς πρωταγωνιστές, ανάμεσά τους ο Luke Perry και η παρέα των Jennie Garth, Ian Ziering, Jason Priestly, Brian Austin Green, Tori Spelling και Gabrielle Carteris.

Με αφορμή το θάνατό του, αποφασίσαμε να θυμηθούμε τη σειρά που λατρέψαμε οι περισσότεροι τη δεκαετία του '90 και το ρόλο που είχε ο ίδιος ο Luke Perry.

Ποιος ήταν ο Dylan McKay;

Ο γιος του ηθικά διφορούμενου μεγιστάνα Jack McKay και της Iris McKay, ο Dylan ξεκινά τη σειρά με τη φήμη ότι είναι ένας «επικίνδυνος» μαθητής. Αφού αντέχει ορισμένους νταήδες στο νέο του σχολείο, γνωρίζει τον Brandon Walsh και μέσω του Brandon γνωρίζει και όλη την παρέα του Beverly Hills, Donna Martin, Kelly Taylor, Steve Sanders, Brenda Walsh, Andrea Zuckerman και David Silver.



Ο Dylan γίνεται φίλος με όλους αυτούς και κάπως έτσι αποκαθίσταται η κακή του φήμη και λίγο αργότερα ερωτεύεται την αδερφή του καλύτερού του φίλου, Brenda.

Όλα τα κορίτσια είχαν «κεραυνοβοληθεί» από έρωτα εκείνη την εποχή

Τότε ο Dylan, θεωρούταν ένας από τους ωραιότερους ζεν πρεμιέ και τα κορίτσια «σφάζονταν» για το ποιος είναι πιο ωραίος, εκείνος ή ο Brandon;



Ήθελε να επιστρέψει στο 90210

Σε συνέντευξη που είχε δώσει το 2017 ο αγαπημένος μας ηθοποιός είχε πει πως θα μπορούσε να υποδυθεί ξανά τον Dylan McKay: «Θα πρέπει να δω αν μπορώ να κάνω τα μαλλιά μου να σταθούν ξανά όρθια... αλλά ναι, θα ήθελα να γίνω ξανά Dylan! Θα ήθελα να βρεθώ ξανά με τους φίλους μου. Ναι, θα ήταν κάτι ωραίο, θα είχε πλάκα και θα μου άρεσε να γυρίσω σκηνές με την Shannen (Doherty) ξανά!».

Δείτε στη gallery που ακολουθεί φωτογραφίες από τη σειρά και μερικά αποσπάσματα από τη σειρά που γνωρίσαμε και αγαπήσαμε τον Dylan των εφηβικών μας χρόνων!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved