Αγόρι 2 ετών κινδύνευσε σοβαρά από τον ιό του έρπη - Τι πρέπει να προσέχουν οι γονείς (vid)

Αυτός ο μικρούλης πέρασε μια πολύ επώδυνη εμπειρία.

Αγόρι 2 ετών κινδύνευσε σοβαρά από τον ιό του έρπη  - Τι πρέπει να προσέχουν οι γονείς (vid)

Οι γονείς ενός 2χρονου αγοριού αποφάσισαν να δημοσιοποιήσουν την περιπέτεια του γιου τους προκειμένου να ενημερώσουν και να προειδοποιήσουν και άλλους γονείς.

Ο Kalo Hoy, πέρασε τέσσερις ημέρες στο νοσοκομείο τον περασμένο μήνα, αφού οι γονείς του, η Lorna Hoy, 27 ετών, και ο Andy Briggs, 34 ετών, παρατήρησαν μικρά κόκκινα στίγματα στο πρόσωπο, το στήθος και το χέρι του.

Οι γιατροί τις δύο πρώτες φορές δεν το θεώρησαν κάτι σοβαρό μέχρι που η Lorna ζήτησε ιατρική συμβουλή για τρίτη φορά και τότε οι ανησυχίες τους ελήφθησαν σοβαρά υπόψη.

Οι εξετάσεις του Kalo έδειξαν θετικό αποτέλεσμα για τον ιό του απλού έρπητα - κάτι που οι γιατροί πιστεύουν ότι προήρθε από κάποιον μολυσμένο ενήλικα που φίλησε το παιδί.

«Ο Kalo είχε έλκη στο στόμα του και χρειαζόταν ενέσεις στα μάτια του για να εξασφαλίσει ότι η λοίμωξη δεν είχε εξαπλωθεί καθώς αυτό θα μπορούσε να τον τυφλώσει. Φιλώντας τα παιδιά στο στόμα τους και τρώγοντας από τα ίδια μαχαιροπίρουνα είναι ένας κοινός τρόπος για να τους μεταδόσεις τον έρπητα, καθώς μεταδίδεται μέσω του σάλιου», εξηγεί η Lorna.

Η μαμά του Kalo μοιράζεται τώρα την ιστορία της για να αυξήσει την ευαισθητοποίηση για τον ιό, ο οποίος, αν δεν αντιμετωπιστεί, μπορεί να είναι ακόμη και θανατηφόρος στα παιδιά. Δείτε τα όσα λέει στο video.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved