Αυτοί είναι οι χρυσοί κανόνες που ακολουθεί η νταντά της βασιλικής οικογένειας!

Η Maria Borrallo είναι η νταντά της βασιλικής οικογένειας και ακολουθεί κάποιους κανόνες για την ανατροφή των παιδιών που θα μπορούσαμε όλοι να βάλουμε στη ζωή μας!

Αυτοί είναι οι χρυσοί κανόνες που ακολουθεί η νταντά της βασιλικής οικογένειας!

Η Kate και ο William, δεν την επέλεξαν τυχαία για νταντά του George, της Charlotte και του Louis!

Η Maria, ζει στο παλάτι του Kensington και ταξιδεύει μαζί με την οικογένεια σε επισκέψεις και βασιλικές περιοδείες ανά τον κόσμο, κρατώντας βέβαια την παρουσία της πάντοτε διακριτική και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Πώς είναι η καθημερινότητα όμως με τα παιδιά;

Οι κανόνες που ορίζει το Norland College αναφορικά με την ανατροφή των παιδιών είναι τέτοιοι, που δεν αφήνουν στα παιδιά πολλά περιθώρια να βγουν εκτός ορίων.

Πιο συγκεκριμένα:

  • Η νταντά είναι πάντα εκεί όταν κατεβαίνουν από το ελικόπτερο ή το αεροπλάνο, ακόμα και όταν κρατούν το χέρι της μαμάς τους, όταν χαμογελούν και χαιρετούν τον κόσμο, έτσι ώστε να μην υπάρχουν κλάματα!
  • Υπάρχει αυστηρό πρόγραμμα ως προς τον χρόνο που πηγαίνουν για ύπνο. Τα παιδιά, πρέπει να είναι στα κρεβάτια τους στις 7 το απόγευμα και αυτό αλλάζει μόνο αν συντρέχει πολύ σοβαρός λόγος.
  • Νέα φαγητά και γεύσεις μπαίνουν στο μενού τους κάθε λίγες ημέρες, προκειμένου να μην κάνουν ατασθαλίες.
  • Όλα τα παιχνίδια λαμβάνουν χώρα σε εξωτερικό χώρο, ανεξάρτητα από τον καιρό, αφού σύμφωνα με τη Maria, δεν υπάρχει κακός καιρός παρά μόνο κατάλληλα ρούχα. Ακόμα κι αν ψιχαλίζει, τα παιδιά θα είναι έξω για να ασχοληθούν με την κηπουρική, να κάνουν βόλτα με τα ποδήλατα ή να παίξουν με τα σκυλιά.
  • Παράλληλα, όταν παίζουν εντός σπιτιού, τα παιδιά διδάσκονται να χρησιμοποιούν παραδοσιακά παιχνίδια και να φτιάχνουν πάρα πολλά παζλ αλλά διαβάζουν και βιβλία!
  • Υπάρχει όμως και κάποια ώρα που επιτρέπεται να παρακολουθούν τηλεόραση, ωστόσο δεν προτιμάται.

Όλα τα παραπάνω είναι μελετημένα και τίποτα δεν γίνεται τυχαία! Αξίζει να πάρετε κι εσείς μερικές ιδέες!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved