Τα 3 πιο συχνά λάθη που κάνετε στο γυμναστήριο και δε βοηθούν στο αδυνάτισμα

Τι κάνετε λάθος;

Τα 3 πιο συχνά λάθη που κάνετε στο γυμναστήριο και δε βοηθούν στο αδυνάτισμα

Έχετε ξεκινήσει γυμναστική καθώς είδατε πως το καλοκαίρι δεν είναι πλέον και πολύ μακριά. Ας είμαστε ειλικρινείς. Ποια είναι, λοιπόν, τα λάθη που συχνά κάνουμε όλες στις πρώτες μας προπονήσεις;

Επαναλαμβάνετε τις ίδιες ασκήσεις: Έχετε βρει τις αγαπημένες σας ασκήσεις και όποια φορά επισκέπτεστε το γυμναστήριο, τις ακολουθείτε κατά γράμμα. Το σώμα σας όμως χρειάζεται αλλαγές και όχι σταθερότητα. Βρείτε διαφορετικές ασκήσεις κοιλιακών, για παράδειγμα, και επιλέξτε κάθε μέρα να γυμνάζετε και διαφορετικό σημείο του σώματός σας.

Ξεχνάτε να κάνετε διατάσεις: Εντάξει δεν τις ξεχνάτε πάντα, αφού πολλές φορές απλά τις προσπερνάτε για να φύγετε μία ώρα αρχύτερα. Μην παραπονιέστε όμως την επόμενη μέρα που δεν μπορείτε να σηκωθείτε ούτε από το... κρεβάτι. Το σώμα δε γυμνάζετε μόνο μέσα από τις ασκήσεις αλλά και από τις διατάσεις. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να το θυμάστε!

Δεν κάνετε διάλειμμα: Ναι καταλαβαίνουμε ότι το πρόγραμμά σας είναι αρκετά πιεσμένο και ίσα ίσα που καταφέρατε να βάλετε μέσα και 60 λεπτά γυμναστικής. Και πολύ καλά κάνατε και εδώ θα σας συγχαρούμε, απλώς να ξέρετε πως η βιασύνη δεν έσωσε κανέναν. Κάνετε μικρά διαλείμματα ανάμεσα στις ασκήσεις και τις επαναλήψεις και αφήστε τους μύες σας να ξεκουραστούν για λίγο.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved