15 διάσημοι που ο χρόνος δεν ήταν καλός μαζί τους (vid)

Hollywood σημαίνει λάμψη και ομορφιά και όλοι πιστεύουμε πως οι διάσημοι θα είναι πάντα το ίδιο λαμπεροί όσο και στα χρόνια της νεότητάς τους. Υπάρχουν όμως και περιπτώσεις που αυτό δεν συμβαίνει.

15 διάσημοι που ο χρόνος δεν ήταν καλός μαζί τους (vid)

Ο χρόνος δεν είναι πάντα καλός με όλους. Η διαδικασία γήρανσης επηρεάζεται πολύ από τα γονίδιά μας αλλά και από τον τρόπο ζωής μας. Μόλις δούμε τα πρώτα σημάδια που αφήνει ο χρόνος είναι δύσκολο να το δεχθούμε. Είναι φυσιολογικό να θέλουμε να επιβραδύνουμε τη διαδικασία. Όσο πιο πλούσιος και διάσημος είναι κανείς τόσο και περισσότερους πόρους και μέσα διαθέτει για να αντιμετωπίσει τον χρόνο.

Είτε ο τρόπος ζωής και οι κακές επιλογές, είτε η κακή ψυχολογία είτε οι αποτυχημένες επεμβάσεις έχουν σαν αποτέλεσμα πολλές διάσημες και διάσημοι αστέρες του Hollywood να θυμίζουν τρομακτικές εκδοχές του εαυτού τους.

Val Kilmer, Pamela Anderson, John Travolta, Melanie Griffith, Demy Moore, Kristi Alley και άλλων οι αφίσες στόλιζαν τα εφηβικά μας δωμάτια. Καλοσχηματισμένα σώματα, γραμμωμένοι μύες, ιδανικά κιλά, αστραφτερά χαμόγελα, μαλλιά σαν από μετάξι όλα ανήκουν στο παρελθόν…

Δείτε στο video τα σημάδια που άφησε ο χρόνος σε 15 από τους πιο λαμπερούς stars του Hollywood.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved