Πλύσιμο και στέγνωμα ρούχων... κι όμως υπάρχει λύση!

Πλύσιμο και στέγνωμα ρούχων... κι όμως υπάρχει λύση!

Καλησπέρα σε όλες τις μανούλες!

Ελπίζω να είστε καλά και να αντέχετε σε όλες τις δυσκολίες που έχει η καθημερινότητά μας με τα παιδάκια μας αλλά και τη δουλειά!

Όσο περνάνε οι μέρες μεγαλώνοντας το μωρό μου διαπιστώνω πως δεν είναι εύκολο να τα συνδυάσεις όλα.. Αρκετή κούραση, αϋπνία (ναι ακόμα δεν κοιμόμαστε πολύ καλά) και άγχος να τα προλάβω όλα!

Με καταλαβαίνετε όσες είστε στην ίδια κατάσταση με μένα!

Μία από τις καθημερινές μας «δουλειές» ως μαμάδες είναι και το ατελείωτο πλύσιμο των ρούχων του μωρού που λερώνονται συνέχεια ! Μα συνέχεια όμως! Φαντάζομαι και όσο μεγαλώνουν και αρχίζουν και παίζουν, βγαίνουν έξω, περπατάνε, ρίχνουν πάνω τους ό,τι βρουν, η κατάσταση γίνεται ακόμα πιο… βρώμικη! Οπότε τα πλυντήρια τα βάζουμε το ένα μετά το άλλο! Πέρα όμως από καλό πλυντήριο χρειαζόμαστε και καλό στεγνωτήριο γιατί ιδιαίτερα τον χειμώνα, με τις παρατεταμένες βροχές και την υγρασία που αντιμετωπίζουμε ειδικά τα τελευταία χρόνια στη χώρα μας, τα ρούχα μας κυριολεκτικά νοιώθουμε ότι δεν θα στεγνώσουν… ποτέ! Συν το γεγονός ότι ειδικά τα ρούχα του μωρού μου θέλω να τα προστατεύω από εξωτερικούς παράγοντες όπως καυσαέριο, τζάκια, όλων των ειδών τους ρύπους!

IMG 20190215 WA0012 copy

Πήγα λοιπόν μια βόλτα στο κατάστημα ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ στο The Mall Athens που είναι πολύ κοντά μου για να διαλέξω! To προσωπικό ήταν πολύ εξυπηρετικό και μου έδειξαν τα στεγνωτήρια Electrolux που είναι ενεργειακής κλάσης Α++ και Α+++, με τεχνολογία GentleCare που στεγνώνει τα ρούχα στη μισή θερμοκρασία σε σύγκριση με άλλα συμβατικά στεγνωτήρια προστατεύοντας τα υφάσματα και CycloneCare για ομοιόμορφο στέγνωμα και σε δύσκολα σημεία όπως τσέπες και ραφές! Επιπλέον τα στεγνωτήρια Electrolux διαθέτουν την τεχνολογία DelicateCare που φροντίζει ακόμα και τα πιο ευαίσθητα ρούχα, όπως τα μάλλινα και τα μεταξωτά, ώστε να παραμένουν αναλλοίωτα και απαλά, αλλά και την τεχνολογία SensiCare για εξοικονόμηση χρόνου και ενέργειας, αφού μετράει την υγρασία σε κάθε φορτίο και προσαρμόζει το χρόνο στεγνώματος. Συνεπώς ανάλογα με τις ανάγκες σου έχεις τις λύσεις που αναζητάς για το στέγνωμα των ρούχων σου!

IMG 20190215 WA0014

Όντως πόσες φορές μας έχει τύχει να νομίζουμε πως ένα παντελόνι μας έχει στεγνώσει τελείως και μόλις το βάλουμε βλέπουμε πως οι τσέπες είναι μούσκεμα! Ή ακόμα χειρότερα να πας να βάλεις στο μωρό ένα ρουχαλάκι και μόλις το βάλεις στο κορμάκι του να δεις ότι οι ραφές είναι ακόμα βρεγμένες!! Και να κρυώσει το μικρούλι!! Απαπα! Μόλις είδα ότι το ELECTROLUX στεγνώνει και σημεία δύσκολης πρόσβασης, είπα αυτό είναι!! Αυτό χρειάζομαι για να μου καλύπτει όλες τις ανάγκες!

Μπορείτε να δείτε τα στεγνωτήρια Electrolux στα καταστήματα Κωτσόβολος και στο www.kotsovolos.gr

IMG 20190215 WA0007

Σας φιλώ και τα λέμε σύντομα!

Y.Γ. Περιμένω τα μηνύματά σας στο προσωπικό μου προφιλ στο instagram :maria_louiza_real και facebook: maria louiza vourou

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved